Már egy ideje pedzegeti a külföldi sajtó, hogy a Jonas Brothers egykori tagja, Nick Jonas összejött az indiai származású színésznővel, Priyanka Choprával. Eddig ugyan csak pletykaszinten beszéltek kettejük egyesüléséről, mostanra azonban teljesen hivatalossá vált, hogy valóban egy párt alkotnak. 

TMZ értesülései alapján a 25 éves Jonas a hétvégén hazalátogatott a családjához New Jersey-be (mondjuk illett is, mivel az unokatestvére esküvőjére volt hivatalos), de nem egyedül ment, hanem vitte magával Choprát is, hogy bemutassa őt a családjának. A jelenlévő informátorok arról számoltak be a lapnak, hogy a páros mindvégig kéz a kézben közlekedett a rendezvényen, ami igencsak árulkodó jelnek tekinthető a kettejük viszonyát tekintve. 

Arról nem tudni, hogy a helyszínen tartózkodó Nick Jonas testvérén, Kevinen kívül kivel találkozott még a 35 éves színésznő a rokoni körből, de feltételezhető, hogy mindenkivel, aki számít.

És ugyan manapság nem olyan meglepő,  a kapcsolatuk mégis különleges abból a szempontból, hogy tíz év (és közel öt centi) van kettejük között, Priyanka Chopra javára. Előbbi alapján pedig joggal vonunk párhuzamot köztük és az egykori hollywoodi (hogy is szokták ezt mondani?)  álompár, 

Demi Moore és Ashton Kutcher között. Náluk 15 év volt a korkülönbség, ennek ellenére jó sokáig voltak együtt, nyolc évnyi házasság után szakítottak. Egyesek úgy vélik, ez várható volt, ekkora korkülönbséggel ugyanis, vallják, ritkán maradnak együtt örökre a párok. Nos, ezt az elméletet Jonasék még simán megdönthetik.