Ma reggel kiderült, hogy Ambrus Attilának hamarosan gyereke születik, de van itt még néhány magyar hírességekről szóló hír, amelyeket érdemesnek találtunk arra, hogy jelen lapszemlénkben meg is osszuk önnel. Tartson velünk, jó lesz! 

Radics Gigi három évig járt a zenekara zongoristájával, de ez már elmúlt, és majdnem fél éve egyedül van. Jelenleg arra vár, hogy valaki érdeklődést mutasson iránta, amire kénytelen, ő ugyanis nem jár sehova, és társkeresőkkel sem próbálkozik.

[...] itt vagyok, és nyitott vagyok. Álljon elém, és mondja a szemembe, aki szeretne tőlem valamit. Én nem siettetek semmit sem, mert azt gondolom, úgyis rám talál, akinek és amikor kell

 - nyilatkozta az énekesnő aBorsnak. 

Nézzük, mit írnak még a lapok! 

  • Vámos Erika, a Több mint TestŐr műsorvezetője a Blikknek nyilatkozott arról, hogy 34 éves vőlegénye, Máté, megcsalta, ezért szakított vele, de ő állandóan újra akarja kezdeni a kapcsolatot, még úgy is, hogy a műsorvezetőnőnek már új barátja van. Vámos az exe közeledését tolakodónak érzi, és reméli, hogy lassan abbahagyja. 
  • A Bors Dzsudzsák Balázsról ír, és azt latolgatja, vajon ki az a sok ismeretlen nő, akikkel a focista együtt bulizik a Balaton Soundon. Ha ön tudja, szóljon nekik, hogy ne aggódjanak.
  • A 24.hu megírta, hogy Mádai Vivinnek eltorzult az arca, amikor belegyalogolt a húsz fokos vízbe. 
  • Klapka György fiának van egy fia, akiről eddig nem tudott, csak sejtett. (Blikk)
  • Rékasi Károly macerás, de annál látványosabb ajándékkal lepte meg Pikali Gerdát a 40. szülinapján. A színésznő műsort vezetett egy hajón, a színész egy másikkal mellé állt, átmászott, és 150 ember előtt elmondta, hogy szereti őt. Rékasi viszont nem érti, hogy derülhetett ez ki, úgyhogy nem nyilatkozott a Borsnak