Zimány Linda interjút adott az nlcafe-nak, amelyből kiderült, hogy annyira elfoglalt, hogy majdnem erre az interjúra sem volt ideje. De aztán mégis, ezért elmondhatta, hogy 32 évesen már nem érdekli őt mások véleménye (pedig), és hogy ugyan még fiatal az élethez, mégis sokkal többet tapasztalt, mint más, civil emberek. 

Élni tudni kell a lehetőségekkel. Ez nem úgy működik, hogy egyszer engem valaki felhívott, hogy legyek a Zimány Linda, és én Zimány Linda lettem... Nem csináltam olyan dolgokat, ami másnak lehetetlen, annyi, hogy szerencsés külsővel áldott meg az Isten

- nyilatkozta a lapnak, de arra is kitért, milyen a viszonya exével, a milliomos Kedves Ferenccel. 

Fecóval pedig a mai napig jóban vagyunk, nehezen eresztjük el a másikat. Úgy zártuk le, hogy még bármi lehet belőle. Egyikünk sem talált olyan embert azóta, aki megfelelő lett volna. A mai napig találkozunk, és tartjuk a kapcsolatot, majd meglátjuk, mit hoz a jövő

- mondta, majd hozzátette, miért is olyan nehéz ismerkednie.

Most egy nehéz időszakát élem az életemnek, hiszen a munka mellett most jönnek a szakvizsgák, és még a médiában is tevékenykedek, így ismerkedni sem nagyon tudok. Nehezen adok bizalmat embereknek, nem könnyű megítélni, hogy ki néz rám nőként, és ki látja bennem csak Zimány Lindát.

35 éves korára már gyereket szeretne, bár anyukája szerint még nem elég érett az anyaságra. 

Nézzük csak mit írnak még a lapok! 

  • Például a Bors azt, hogy Opitz Barbara, az X-Faktor egykori felfedezettje másfél-két óra alatt és csak vizesen tudja kifésülni a haját, annyira göndör neki. Egészen elképesztő! 
  • Csobot Adél a terhessége nyolcadik hónapjában jár, és ugyan élvezi, hogy nagy a hasa, és egy baba növekszik benne, mégis baromira megviseli. Azt mondja, rettentő fáradékony, ami miatt hamar elalszik, így se tévézni, se beszélgetni nincs ereje. (Blikk
  • Tatár Csilla a FemCafénak mondta el, hogy szorongós, kontrollmániás, és hogy „világ életemben húztam egy határt, meddig mutatok meg magamból színeket, és mi után már nem.”
  • Anger Zsolt a Blikknek számolt be róla, hogy Szegeden, egy kapualjban veszítette el a szüzességét. Ehhez csak érintőlegesen kapcsolódik, hogy a cikk amúgy jórészt a SZIN-ről, azaz a Szegedi Ifjúsági Napokról szól. 
  • Ambrus Attila jogsiját két feles pálinka miatt vették el júniusban, most azonban úgy fest, az egész eljárást megszüntethetik, amennyiben bebizonyosodik, hogy jogszabályellenesen jártak el a rendőrök, írja aBlikk.
  • Lakatos Márk a 100 négyzetméteres, Nagymező utcai lakását (amelynek bérlője legutóbb Wossala Rozina volt), havi 380 ezer forintért adja ki. A fotókon csak közepesen látszik a lakás menősége, sok helyet kitakar ugyanis Lakatos Márk személye, aki minden fotón szerepel.