Jolie sztárügyvédjének is sok volt, amit a színésznő akart. A kissé eldurvult válás pedig újabb fordulathoz ért.

Jolie új ügyvédje a megfelelő jogi papírokat beadva kérte a bíróságot a válás kimondásának megsürgetését, hogy még ebben az évben vége legyen ennek az ügynek. A színésznőnek ugyanis totálisan elege van abból, hogy mindig Brad Pitt a férje.

Ezzel együtt azt is jelezték a mélyen tisztelt bíróság felé, hogy Pitt a válás kezdete óta, közel két éve nem fizet megfelelő összegű tartásdíjat. Ennek ellent mond az, hogy már a kezdetek kezdetén sikerült a pénzben megállapodni, csak a gyerekek elhelyezése, láthatósági joga volt állandó probléma a két fél között. Továbbá több forrás is megerősítette, hogy Jolie ezen állítása, hogy nem kapott elég pénzt gyerek- illetve feleségtartásra, egész egyszerűen egy vicc, mivel a névtelen források egymástól függetlenül is úgy tudják, hogy Brad Pitt az elmúlt két évben több millió dollárral járult hozzá gyermekeik nevelésének megkönnyítéséhez.

Mivel ez a korábbi csak egy formális megállapodás volt, ezért Jolie azt kéri a bíróságtól, hogy tegyék hivatalossá, és kötelezzék Pittet, hogy az abban szereplő összeget fizesse neki.

(TMZ 1, 2)