A még csak egy hónapja szült Nyári Dia igencsak berágott egy Barok Eszter nevű kismamabloggerre, amiért az egy bejegyzésében nem is olyan finoman arra utalt, hogy a mai celebek (köztük Nyári, Szabó Zsófi, Vasvári Vivien és Csobot Adél) gyerekeit nem is ők, hanem alighanem a szüleik nevelik, ahogy a háztartást is ők vezetik helyettük. A nőt főként az irritálja, hogy a szóban forgó fiatal anyukák mindig azzal példálóznak, hogy életük legboldogabb és legkiegyensúlyozottabb időszakát hozta el az újszülött gyerekük, pedig, mondja Barok, a gyereknevelés olykor nehéz, fárasztó és minden szabadidőtől megfosztó dolog, amennyiben az embernek nincs segítsége. 

Lefordítva ez akár azt is jelentheti, hogy mindenki hazudik, akinek jó, vagy ha tényleg jó, akkor biztos más oldja meg helyette a gondjait. Az nem világos, hogy ez mégis milyen univerzumban lehet elítélendő, mindenesetre a két színésznő véleményt nyilvánított a témában, Nyári Dia például kikérte magának, hogy neki bárki is segítene - anyukája és anyósa ugyanis messze laknak tőle, Egerben és Győrben. Hosszasan ír továbbá arról, milyen nehéz volt az első hónapja, de azt senki ne várja tőle, hogy sírós, kiborulós és fáradt fotókat osszon meg magáról orrba-szájba, mert ha vannak is ilyenek, szerinte nem ez mutat rá a fényre az alagút végén. Leírja, hogy mennyire megváltozott az élete a gyerek óta, aminek megvannak a buktatói, ugyanakkor szereti és igyekszik is helyt állni benne. Az alábbi Instagram-kép alatt a teljes posztot elolvashatja. 

Barok Eszter írására reflektálva, ha már nulla információ, három poszt alapján, az én nevemmel is példálózik. •Nincs udvartartásom, aki megcsinálja helyettem az itthoni teendőket. Egyik mama Győrből a másik Egerből tud segíteni a jövőben... telefonon javarészt 🤔☺️ •Nem hirdetem, hogy az anyaság baromi könnyű, nem nézem le azt, aki zombiüzemmódban létezik vagy nincs ideje kisminkelni magát... ha nekem sikerül az egy hosszabb alvásnak köszönhető Zétől, vagy a szuper pasinak, aki mindenben csapattársam. •Mi is sírtunk, fogunk is. Hasfájás, szoptatás, nemalvás miatt...mint mindenki,de aztán megpróbáljuk ezeket elfelejteni és valahogyan viccet csinálni belőle, hogy minden ruhánk böfis hányásos. •Mikor felmegyek a közösségi oldalakra és látom, hogy valakinek jó, szép helyen van, jól érzi magát... nem az az érzés fog el, minek teszi ki... de szar nekem, neki biztos sokkal könnyebb ezért, vagy azért. Azt gondolom, na tök jó...biztos egyszer úgyis én is... remélem😏 Szóval nagyon kérlek... velem ne példálózz, mert amit én képviselek pár hetes anyukaként, (ha annak hívhatom magam): Az első pár hét nagyon durva, 180 fokos fordulat, amire nem lehet felkészülni.⚠️ Vállalom, hogy sírtam, voltak olyan gondolataim, amik miatt még szégyellem is magam “biztos, hogy ezt akartad?! Ne sírj már az Istenért te baba! Valaki kicsit vigye el”🤭 Egy jó társsal MINDENT meg tudtok oldani.👫 A savanyú tejszag az új Dior! 🤷🏼‍♀️👀 Nem vagy 💩 ember, ha kimozdulsz, az sem az aki erről mást gondol. Szíve joga.🙏🏻❤️ Ha fut a lakás, majd ki lesz porszívózva, de előtte odabújok a kedveshez kicsit❤️👨🏻 Hirdethetjük, hogy ez egy szar dolog, (néha egyébként tényleg jó kiírni magadból) csak szerintem nem az mutat rá a fényre az alagút végén 🤗 úgyhogy engedd meg, hogy továbbra se arról posztoljak, mikor éjjel szoptatok, vagy bőgök... pedig szoktam 😳🤫😘 Itt találod Eszter írását: http://www.she.hu/nofilter/20180821-az-anyasag-konnyed-szorakozas-ha-van-segitseged-barok-eszter.html

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

Szabó Zsófi is hosszasan taglalta egyébként, milyen nehézségekkel kell szembenéznie, amióta anya lett, Csobot Adél pedig már a szülése előtt elmondta, mennyire kikészíti a második terhessége. (Az alaphírre egyébként a Blikkben csodálkoztunk rá). 

NA DE MIT ÍRNAK MÉG A LAPOK?

  • Kiss Ramónáról a Bors azt, hogy szokatlanul elképesztően alakul az élete, mivel a barátnője (akivel egymást váltva játszanak terhes nőt egy színházi darabban), szintén januárra várja második gyerekét, akárcsak a színésznő. 
  •  Gianni Annoni és Debreczeni Zita Olaszországba költöznek egy időre, hogy az étteremtulajdonos még jobban megtanuljon főzni. A fotós addig úgy tervezi, megtanulja a nyelvet, és megszokja az olasz életstílust. Egyelőre nem tudni, mikor mennek, mikor jönnek. Erről egyébként a Blikk számolt be. 
  • Eléggé zajlanak az események Majka körül mostanában, és nemcsak Curtis-ügyben. Most épp egy olyan történet kering a Facebook-on, amely szerint egy gyerekkorú rajongójának egy ezer forintos bankjegyért cserébe egy húszezresre dedikált, látatlanul. Mármint a rajongót nem látta, nem a húszezrest. A teljes sztorit itt elolvashatja

Végül hadd számoljunk be arról, mennyire lenyűgözte Arnold Schwarzeneggert, hogy L.L. Juniorral fotózkodhatott. Pont annyira, mint amikor Vajna Tímeával kellett neki. 

Jó jó, nem Will Smith és nem is Jamie FoX, dehát azért Arnold még mindig a legbagyobb 👌🏻

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,