A tegnapi nap egyik legelképesztőbb híre volt, hogy Pintér Tiborra a barátnője, Rubos Friderika azt mondta, hogy „hülye fasz”. Ezzel kapcsolatban a Lovas Színház sztárja ma reggel Sebestyén Balázs rádióműsorában beszélt élőben, telefonon, és enyhén szólva ő sem fogta vissza magát.

Az adást itt lehet újrahallgatni teljes egészében, alább néhány idézetet közlünk, amik Pintér Tibor szájából hallottak el barátnője kapcsán Sebestyén Balázsék hüledezése-poénkodása közepette. Az egész beszélgetés kicsengése az volt, hogy a színész tisztában van barátnője rossz tulajdonságaival, ezeket néha körülírva, mégis általában kegyetlenül egyértelműen sorolja, de tisztában van azzal is, hogy azért jó tulajdonságai is vannak, és mindezektől függetlenül szeretik egymást.

Pintér Tibor élőben a rádióban:

Volt már 20 évesből intelligens, jó szociális érzékkel rendelkező barátnőm – na ő nem az.

A legnagyobb értéke ennek a kislánynak az, ami a legnagyobb hibája: mocskosul őszinte. A mai világban ez a marha nagy őszinteség nem kifizetődő.”

A beteg lelkű emberek fogva tudják tartani az egészségeket – ebben a felállásban én vagyok az egészséges.

Nagyon nehéz találni szép, okos, intelligens és érzékeny nőket. Pontosan ettől a nyerseségétől van benne [Friderikában] egy kis titok is: hátha előjön belőle [az okos, intelligens és érzékeny nő]. Ez nagyon ritka egyébként, nem nagyon jön elő belőle. De pont ettől van neki egy bája.

A nőkre nem mondunk olyat, hogy bunkó, de ha a nőkre lehetne ezt mondani, amint ránk pasikra mondanak, [például] engem is hányszor bunkóznak meg pararsztoznak le... szóval nőből is van ez a típus. Ő ezt tudja magáról, és javítani is akar ezen.”

A Fridi egy nyers, de rettenetesen erős bájjal, nagy tisztaságtartalommal és igazságtartalommal rendelkező, egyébként gyönyörű csaj, aki ráadásul ambiciózus is. Nem azért van velem, mert sztár akarna lenni, nem akar sztár lenni, vagy nem így akar sztár lenni.”

A fentiekkel kapcsolatban megkerestük az érintettet, Rubos Friderikát is, aki az Instagramja szerint jelenleg Ibizán nyaral barátokkal. Amint válaszol a megkeresésünkre, jelentkezünk a reakciójával.