Áprilisban jöttek a hírek, hogy Nacsa Olivér összejött egy nála 13 évvel fiatalabb kolléganőjével, bizonyos Somossy Barbarával, aki 2016-ban a Magyarország szépe egyik indulója volt, mostanában viszont már az M5 riportereként tevékenykedik. A két tévés szerelme öt hónappal ezelőtt is nagyon frissnek számított, így ha még egy hónapot hozzá is adunk a kapcsolatukhoz jóindulatúan, akkor is csupán fél éve vannak együtt, mégis, már az első randevún tudták, hogy megtalálták az igazit.

Azt hiszem, ott már mindketten tudtuk, hogy amit érzünk, az valami teljesen más, mint amit addig gondoltunk: a másik az, akit eddig kerestünk, és egymás mellett megérkezünk oda, ahova mindig is vágytunk

- nyilatkozta Somossy Barbara, aki valóban hatalmas szerelembe zuhanhatott a humoristával, lévén, egy hét ismeretség után hozzá is költözött. 

Az esküvőjük, amelyből teljesen kizárták a nyilvánosságot, szeptemberben zajlott le, amiről azért a Best magazinnak néhány részletet elárultak, hogy ne legyen akkora hiányérzete a rajongóknak, mintha nem mondtak volna semmit. Így kiderült, hogy a lakodalmat egy hónap alatt szervezték meg, 50 főt hívtak meg rá, az egyházi szertartás a Budavári evangélikus templomban volt, a polgári meg a Pierrot étterem kertjében.

A tanúk a testvérek voltak, nekem az öcsém, Barbarának pedig a nővére. A vacsora alatt egy zongorista zenélt, utána a 100 Tagú Cigányzenekarból négyen játszottak. Meglepetéssel is készültünk a vendégeknek, felvettünk előre egy Barbi–Nacsa Show-t, az arcunkat elmaszkírozva adtunk elő esküvői jókívánságokat. Bagi Ivánt is megkértem, hogy segítsen, Barbinak pedig betanítottunk néhány paródiát. Olyan jól csinálta, hogy a vendégek a hasukat fogták a nevetéstől. Mindenki azt mondta, jó hangulatú esküvő volt. Szerintünk is 

- nyilatkozta a humorista. 

Tekintsünk körbe, mi mindent írnak még a lapok! 

  • Például azt, hogy Fluor Tomi még mindig harcban áll a Wellhello napokban kilépett tagjaival, ennek pedig anyagi aspektusai is vannak. Ezért az Előadóművészi Jogvédő Iroda úgy döntött, befagyasztja a jó néhány számuk után járó pénzeket, így amíg nem tisztázzák az anyagi  természetű problémáikat, egy fityinget se kapnak a dalaikból, így az agyonjátszott Rakpartból sem. (Blikk
  • Meglehet, hogy Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltán húsz év után távozik a Barátok köztből (lehet, hogy lelövik), de mivel ez Jockey Ewinggal sem történt meg soha, élünk a gyanúperrel, hogy ez a hírfoszlány csak egy kiváló, jubileumi marketingfogás a csatorna részéről, amely egyébként nem hajlandó elárulni, hogy igaz-e a pletyka vagy sem. Véletlen lenne? Aligha. (Blikk)
  • Veréb Tamás felmondott a Budapesti Operettszínházban, mert az eddigi 10-12-ből már csak egy előadásban játszik, amiből meg nem nagyon tud megélni. (Bors)
  • Tervei szerint maximum a pokolban találkozik az anyjával Ambrus Attila, akit azért zár ki végérvényesen az életéből, mert az három évvel ezelőtt nem ment el az esküvőjére. Szerencse, hogy eszébe jutott. (Blikk)