Hódi Pamela úgy döntött, soha többé nem mutogatja a kislányát, Berki Natasa Zselykét a közvélemény előtt. Ez a celebeknél a gyakorlatban általában azt jelenti, hogy a híres szülő nem tölt fel több képet a gyerekéről az Instagramra, a Facebook-ra vagy egyéb közösségimédia-felületre, így megóvva őt a nyilvánosság negatív hatásaitól. Nem egyértelmű, hogy jelen esetben is erről van-e szó, vagy egyéb jó cél érdekében cselekszik ekképpen, mindenesetre a poszt szövege alapján nagyon sok erőre volt hozzá szüksége.

Noha nem lesz több kép Natiról, de egy utolsó posztot azért még érdemelt az az elmúlt pár év, amíg a rajongók végigkövethették a kislány fejlődését. 

Az emberek nem azért sírnak, mert gyengék, hanem azért mert régóta erősek! Erősebb vagyok, mint valaha !!! ezzel a fotóval búcsúzik Natkó Tőletek... Az Instagrammon és Facebook oldalmon nem láthattok Róla képeket, videokat, illetve tv és újságcikkeket álltalam! Információt megosztok, ha úgy van de nem ígérem! Kérek mindenkit fogadják el, hogy jó cél érdekében függesztem ezt fel! Köszönöm

- írta a kép mellé Hódi. Egy dologgal azonban nem számolt, ez pedig az, hogy a kislány apukája, Berki Krisztián minden adandó alkalommal szerepelteti a gyereket, akárhol is legyenek, erről pedig részletes dokumentációt készít saját Instagramoldalán. Ebben szorgalmasan közreműködik felesége, Berki Renáta Mazsi, aki szófogadó asszisztensként és kedves pótanyaként minden második képen pózol egyet Natasa Zselyke mellett.

A kislány egyébként láthatóan élvezi a szereplést, de gyerekkorú lévén egyelőre nem sok gondolata lehet arról, hogy miért káros, hogy az apja vele gyűjtögeti a lájkokat, követőket és az ezekkel járó pénzt. 

Szóval, amíg Hódi Pamela nem dolgozik össze Berki Krisztiánnal, hiába a búcsúposzt, Natasa Zselykét ugyanúgy látni fogjuk napi huszonháromszor, elég lesz csak az apja Instájára kattintani. Ezzel együtt azt azért fontosnak tartuk hozzátenni, hogy a tegnapi Nagy Bejelentés óta ő sem posztolt semmit a gyerekről, tehát lehet, hogy az együttműködés sikeres lesz. Ahogy eddig baromira nem volt az