Nem kis felháborodást váltott ki, mikor Vajna Tímea pár héttel ezelőtt arról posztolt, hogy magánrepülővel viszi a macskáját Amerikába orvoshoz. Lett is a dologból némi magyarázkodás és sárdobálás az Insta sztoriban, plusz a poszt szövegének törlése. Ezek után pedig az ember azt gondolná, hogy most egy darabig a filmbiztos asszony nem teszi egy mondatba a macska és a repülő szavakat. De Vajna Timi nem arról híres, hogy úgy gondolkozik, mint az átlagember (bár néha ugyanazzal a problémával küzd, mint a többi haladó), így most ismét a követői orrára kötötte, hogy együtt repülnek Chanel cicával.

A friss poszt Aspenben készült, ahol egyébként nagyon ritka, hogy a gyémántkereskedő ennyire sok ruhát viseljen. Alapjáraton Vajnáné annyira sokat meztelenkedik itt a hóban, hogy nemcsak előfordul, hogy meghűl, de az édesanyja számára is nehézséget okoz értelmezni azt, amit csinál. Most azonban rendesen felöltözött, sőt Chanelre is adott egy kabátot, hogy így készítsenek közös fotót mielőtt a reptérre mennek. A macska ugyanis most is a gazdájával utazik, bár ez alkalommal nem tudjuk, hogy magángépen-e.

A fotóhoz egyébként Mrs. Vajna még egy érdekes dolgot írt: „tudom, kéne már egy gyerek nekem... majd lesz, nyugi, ha érzem, h itt az ideje. Ezen a mondaton pedig azért lepődtünk meg, mert nagyon éles emlékeink vannak arról, hogy a filmbiztos házaspár nyáron belevágott a babaprojektbe. Úgyhogy mi őszintén azt hittük, Tímea már túl van azon, hogy az érezze: itt az ideje a gyerekszülésnek.