Sok éve hagyomány a Velveten, hogy vízkeresztkor az új báli szezont az előző év legjobban öltözött gálázójának megválasztásával kezdjük. Az év folyamán vasárnaponként szoktunk jelentkezni a heti trenddel, amiben általában hat nő közül lehet kiválasztani a legcsinosabbat. Amelyik héten tehetjük, egy-egy magyar eseményt, hazai sztárokat szemlézünk. Nos, így év elején mindig összeszedjük az elmúlt egy év legfontosabb hazai gáláiról készült heti trendek győzteseit, hogy rendezzünk egy döntőt. Az alábbi hat személy a saját hetét már megnyerte, most válasszunk a győztesek közül egy közös kedvencet!

A tavalyi év győztese idén is itt van a legjobb hat között, nézzük, sikerül-e dupláznia! Nézegessen, lapozgasson, szavazzon, mert nagyon kíváncsiak vagyunk az eredményre!

Görög Zita

A 2018-as Story-gálán kezdjük ezt az összeállítást, ahol Görög Zita egy csupafekete szettben vett részt. Nagyon sok hazai híresség öltözik nagyon sokszor csupafeketébe, és ez a jelek szerint a szerkesztőt jobban zavarja, mint az olvasókat, ugyanis nem Görög Zita az egyetlen, aki egyenfekete ruhája ellenére elnyeri a szavazók többségének tetszését. Persze segít, ha ez a bizonyos ruha átlátszó a megfelelő helyeken, ha remek alakot csinál a viselőjének, és van hozzá romantikus frizura vörös rúzzsal. Kattintson a képre, ha többet szeretne látni!

Dukai Regina

Március első vasárnapján két gálát szemléztünk egyszerre: a Glamour rendezvényét és a Valami Amerika 3 premierjét. Dukai Regina ezek közül az előbbin vett részt hetigyőztes címet kivívó szettjében, és olvasóink többségét bizonyára ez a roppant nőies, romantikus és könnyed ruha fogta meg, amivel izgalmas kontrasztot képez a szigorúan összefogott haj.

Kondákor Zsófia

Márciusban volt a gálanagyüzem, mert szintén ebben a hónapban volt a magyar filmdíjak kiosztója. Kondákor Zsófia egy hosszú ujjú, vörös miniruhát viselt, megintcsak szigorúan összefogott hajjal. Ebben a ruhában az a trükk, ahogy az anyag kicsit össze van gyűjtve mell alatt, és hát azért ezt a szettet egy extrább cipővel, körmökkel, sminkkel lehetett volna még hova fokozni, de olvasóink többsége szerint azonban ez így volt pont jó.

Iszak Eszter

A döntőbe jutott hat hírességnek pont a fele viselt feketét és pont a fele viselt összefogott hajat. Iszak Eszter az, aki mindkét kategóriát kipipálja, a szintén márciusban tartott InStyle-gálán jelent meg feketében, lófarokkal. Ennek az összeállításnak az egyértelmű sztárja a pattogatottkukoricás zacskóra emlékeztető táska, ami kitűnően érvényesül az egyébként meglehetősen visszafogott szett váratlan csattanójaként.

Mádai Vivien

Áprilisban volt a Playboy által rendezett Man of the Year nevű esemény. Itt Mádai Vivien egy ezüstszínben tündöklő miniruhában jelent meg, aminek a győzelmén nem nagyon csodálkoztunk, mert szexi is, jópofa is. Van hozzá egy elegáns smink, látványos karikafülbevalók, és mindezek segítségével Mádai Vivien azon a héten egyedül söpörte be a szavazatok nagyjából felét.

Ónodi Eszter

A hat győztes közül önnek ki tetszett a legjobban?

Hatodikként pedig következzen az Aranyélet című HBO-sorozat harmadik, befejező évadának bemutatója alkalmából tartott gála. Itt gyakorlatilag mindenki csupafeketében volt, beleértve a női főszereplőt, és egyben a heti trendek 2017-es összesítésének győztesét, Ónodi Esztert is. A színésznő azért mégiscsak vitt egy kis izgalmat a dologba egy aranyékszerrel, ami a derekát díszítette – az arany feltehetőleg utalás is volt a sorozat címére. Ez egy roppant elegáns, nagyon nőies fazonú, ízlésesen dekoltált ruha, aminél viselt már Ónodi Eszter sok minden izgalmasabbat, de ettől még teljesen világos, hogy miért jött be ez a szett annyira az olvasóinknak szeptemberben. De vajon még mindig annyira tetszik? Megint Ónodi Eszter lesz az év legcsinosabb nője? A végeredmény önön is múlik, kérjük, ha még nem tette volna, válasszon kedvencet most, és klikkeljen az illető neve mellé a szavazógépben! Miután a voksát leadta, meg fogja látni, ki kapta a legtöbb szavazatot.

Köszönjük, várjuk önt vasárnaponként a heti trenddel 2019-ben is!