2018 májusában derült ki, hogy 15 évnyi kapcsolat és 4 év házasság után a Megasztárban megismert, majd sikeres zenei karriert befutott Galambos Dorina és a United egykori frontembere, Pély Barna külön utakon, külön otthonban folytatják tovább az életüket. A válás okaira nem igazán derült fény, ami nem volt meglepő annak tükrében, hogy a két zenész, amilyen harsányan hirdette a szerelmüket az elején, annyira visszafogta magát később. Szinte semmit nem lehetett tudni a magánéletükről, így a szakításukkal kapcsolatban is csupán néhány információmorzsát csíphettünk el olykor, vagy épp a saját szemünkkel tapasztalhattuk meg a fájdalmas végkifejlet következményeit

 

Ahogy azonban telik az idő, Pély mégis el-elárul pár dolgot azzal kapcsolatban, mi is vethetett véget a sokáig tökéletesnek tűnő kapcsolatuknak. 

 Szerintem az volt a lényeg, hogy már évek óta nagyon másképp láttuk a dolgokat, de ezt nem igazán sikerült tudatosítani. Mindketten a saját véleményünket mondogattuk a másiknak, és nem tudtuk meggyőzni egymást

 – nyilatkozta a Story magazinnak, amelyre mi a Blikkben leltünk rá. Arról, hogy a feldolgozás melyik fázisában van jelenleg, így beszélt a lapnak: 

Sokszor rám törnek az emlékek, a jó és a rossz is. Leginkább a nosztalgiázás veszélyes, kipécézek egy szép emléket, és azon rugózom. Na, ilyenkor szoktam egy nagyon rossz emléket elővenni, hogy újra értelmesen tudjak gondolkodni.

Azt mondja, már régóta nem álltak olyan közel egymáshoz az énekesnővel, mint annak idején. Ennek és az említett okok ellenére továbbra is kommunikálnak egymással, mondhatni, barátok maradtak. 

Művészek vagyunk, jó a kommunikáció. Hasonlítunk

- tette hozzá. 

(Story magazin)