Pete Davidson az a srác, aki azon túlmenően, hogy a Saturday Night Live egyik állandó szereplője, még azért is lett különösen ismert, mert

Kate Beckinsale-t meg nem kell bemutatni, ugye. Már februárban lehetett sejteni, hogy valami van közte és Pete Davidson között, de ez akkor is még elég vad és alaptalan találgatásnak bizonyult leginkább. Most viszont kiderült, egyértelművé vált, hogy nem kamu, tényleg járnak. 

Amikor elmentek egy hokimeccsre, akkor egymás mellett ültek, és elég látványosan elkezdtek csókolózni. De úgy, hogy látszott a nyelvük is. Mondjuk ki, ez nem is csók volt, hanem

smár.

Az is érdekes, hogy Beckinsale 45 éves, Davidson meg 25, tehát a körkülönbségen is vadul lehet lovagolni, de leginkább a nyelves csók az, ami miatt kiakadtak az emberek. Egyből mémesedett a fotó, de jött már szembe olyan cikk is, ami arról szólt, hogy a szerző inkább halott lenne, minthogy lássa ezt a képet.

De mi ebben olyan durva?

Persze, hogy semmi, csak a hírességektől nem ezt szoktuk meg. Kate Beckinsale-től meg pláne nem. Vörös szőnyeges eseményeken, illetve bárhol, ahol mások is láthatják őket, a celebek általában elég formálisan, visszafogottan viselkednek, így feleségükkel, férjükkel, pasijukkal, barátnőjükkel is az arcra, nagyon maximum a szájra pusziig merészkednek el. Így tényleg BOTRÁNYOSNAK mondható az, amit Beckinsale és Davidson művelt.

(Huffington Post)