És ezzel nagyon nem is lehet vitatkozni. A Szikla karrierje talán mindenki számára ismert: pankrátorként kezdte, most pedig az egyik legnagyobb név Hollywoodban. Dirket nem színészt írtunk, mivel szerepei mellett a tévében is ott van, mint a saját műsorának gyártója és műsorvezetője, van külön produkciós cége, aztán a nevével ellátott sportszereiről, na meg a tequilájáról, illetve az elnöki cím megszerzéséről szóló ambícióirólse feledkezzünk meg. Dwayne Johnson maga a két lábon járó tudatosság. Azzal is tisztában van, hogy amit elért azt a rajongóival kialakított szoros, a többi sztárhoz képest elég közvetlen kapcsolatnak köszönheti. Nagyjából minden egyes sikerét megköszöni a követőinek. Nem tűnik soknak, hogy kirak egy videót az instájára, ami arról szól, hogy köszöni mindenkinek, aki elment a filmjére, aki megvette az 5 perce piacra dobott és már el is fogyott edzőcipőjét, stb.,  de pont ettől van az, hogy a filmek, amikben mostanában szerepel, azok szép eredményeket érnek el. 

Gal Gadot is azt írja róla, hogy nem ismer még egy olyan embert, mint Dwayne Johnson. 

Dwayne az az ember, aki abban hisz, hogy a határ a csillagos ég, és ő még azon is túlmegy, hogy biztosan 100%-ot tudjon nyújtani minden egyes nap, minden helyzetben, ha éppen az edzőteremben van, ha jótékonykodik, ha a családjával van, esetleg egy új projekten dolgozik.

A színésznő azzal folytatja, hogy Johnson elkötelezett híve annak, hogy az emberek nem arra fognak emlékezni, hogy mit mondtál vagy tettél, hanem arra, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük. A Szikla pedig tesz róla, hogy ha ő ott van, akkor a körülötte lévő emberek a lehető legjobban érezzék magukat.

(time)