Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 1986-tól 2011-ig voltak házasok, ez idő alatt négy gyerekük született, köztük Patrick Schwarzenegger. A váláskor derült ki, hogy a testépítő filmsztár 14 évvel korábban teherbe ejtette a ház egyik alkalmazottját, bizonyos Mildred Baenát, akinek egy Joseph nevű fia született. Ez a bizonyos Joseph Baena külsőre meglehetősen hasonlít az apjára, de most az a hír érkezett vele kapcsolatban, hogy megszerezte üzleti diplomáját a Pepperdine Egyetemen. Arnold Schwarzenegger büszke apaként posztolt is a diplomaosztóról egy képet az Instagramra.

Az esemény érdekessége az, hogy Joseph Baena természetesen mindkét szülőjét elhívta erre az eseményre, így jelen volt Mildred Baena is, aki feltehetőleg nem találkozgat túl gyakran gyermeke apjával. Közös fotó így sem készült Schwarzeneggerről és egykori házvezetőnőjéről, de a kedves mama azért ott van az alábbi posztban frissdiplomás fia mellett, csak el kell lapozni a képeket.

 Arnold Schwarzenegger a következőket írta a posztjában frissen végzett fiának:

Gratulálok, Joseph! Négy év kemény üzleti tanulás a Pepperdine-en, és ma van számodra a nagy nap! Kiérdemelted mindezt az ünneplést, és olyan büszke vagyok rád. Szeretlek.

Az oldal tetején látható borítókép 2018 nyarán készült Arnold Schwarzeneggerről és Joseph Baenáról.