Egy forgatás közben készült képpel nosztalgiázott Brie Larson az utolsó Bosszúállók-filmről. Nem ő az egyetlen a stábból, aki szívesen emlékezik vissza a filmre: Robert Downey Jr. is követte Larson példáját, és ő is feltöltött egy nagyon hasonló képet a közösségi oldalára. 

A fotón, aminek Larson a Women of Marvel címet adta, a színésznők éppen ebédelnek. Néhányuk, például Gamora vagy Nebula jelmezben ülnek, míg Gwyneth Paltrow úgy néz ki a képen, mint aki csak beugrott a forgatásra, hogy üdvözölje a többieket. (Hozzá kell tenni, neki amúgy sem volt nagy szerepe a filmben.)

A képről az is kiderül, hogy az ebédet Robert Downey Jr. rittyentette össze a színésznőknek. Persze Downey-nak is muszáj volt reagálnia Larson Insta-képére, ezért ő is feltöltött egy ugyanott, ugyanakkor készült fotót, amin már ő is látszik, ahogy éppen fotózni készül. 

A szemmel láthatóan baráti ebédről mi leginkább Scarlett Johanssont hiányoljuk. Reméljük, nem arról van szó, hogy nem kapott meghívást az ebédre, sokkal inkább csak arról, hogy elfelejtette ezt is, mint ahogy az első csókját is Brie Larsonnal