Világsztárral menő fotózkodni. Aki ráadásul nagyon tehetséges.

Ezeket Liptai Claudia írja az Instagramon az alábbi, szombat este megjelent poszthoz, amelyben valóban egy nagyon tehetséges világsztárral fotózkodik.

A Dűne forgatása miatt rengeteg sztár van jelenleg Budapesten, köztük Timothée Chalamet, mert ő játssza majd a központi karaktert, Paul Atreidest. Ezt a szerepet David Lynch 1984-es verziójában Kyle MacLachlan alakította, akit azonban a film kedvezőtlen fogadtatása miatt nem ez a szerep tett világsztárrá, hanem 5 évvel később a Twin Peaks főszerepe, azaz Dale Cooper karaktere.

Timothée Chalamet két leghíresebb filmje eddig a rengeteg díjra jelölt Lady Bird, amiben egy kisebb szerepe volt, illetve a Szólíts a neveden, amiben viszont főszerepet játszott, amiért a legjobb színész Oscarjára is jelölték, szóval nem csak Liptai Claudia egyéni véleménye, hogy Chalamet nagyon tehetséges – az amerikai filmakadémia is így gondolja. A 23 éves amerikai színész egész jól kiismerheti már magát Budapesten, mert már tavaly nyáron is járt errefelé, akkor természetesen egy másik forgatás miatt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Világsztárral menő fotózkodni”, mondta Liptai Claudia és fotózkodott is

Liptai Claudia összefutott Timothée Chalamet-éval, a Dűne főszereplőjével, és posztolt egy közös szelfit az Instagramra.

15 · May 26, 2019 10:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments