Pumped Gabo az alábbi posztban azt írja, hogy lesérült, kiugrott a válla. Arról, hogy a sérülést hogyan szerezte, a következőket meséli:

Kiugrott a vállam, egy faszság miatt, de nem fogom nézni, ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák. Semmi bajom, csak a vállam ugrott ki.

Pumped Gabo azt mondja, nem sajnáltatni szeretné magát, de a posztból úgy tűnik, hogy eléggé megzuhant amiatt, hogy pont most jött pont egy ilyen sérülés, ami miatt szinte semmit nem tud csinálni, se autót vezetni, se öltözködni, se edzeni, se szórakozni:

Pont nyáron... semmi szórakozás, semmi programozás, semmi buli. Az otthonom, Balaton Sound off. Az a mérhetetlen jó kedv, ami bennem volt, most nyomtalanul elmúlt. A doki 3 hetet mondott kötésben, aztán gyógytorna, semmi gyúrás...

Pumped Gabo azt írja, az a célja ezzel a poszttal, hogy figyelmeztessen mindenkit, milyen értékes az egészség és a fiatalság, a maga részéről pedig bízik benne, hogy mielőbb meg fog gyógyulni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pumped Gabónak egy verekedés miatt kiugrott a válla

„Nem fogom nézni, ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák” – írja Pumped Gabo, de így most se gyúrás, se Balaton Sound.

38 · May 27, 2019 11:04am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments