A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Csősz Boglárkának el kellett adnia törökországi cégét, amiben több ház ára benne volt. Az ok az országban beállt gazdasági válság és infláció volt, az itthon Luxus Bogiként is ismert híresség luxuskozmetikumokat forgalmazó cége a török líra elértéktelenedése miatt veszteséget kezdett termelni, így az üzletasszony inkább túladott rajta.

Amint az annak idején a műsorból is kiderült, Csősz Boglárka férje egy török üzletember, és az ő vállalkozásainak is betett a válság, de neki kevésbé. A luxusfeleség többek között ezt nyilatkozta az anyagi helyzetéről:

tavaly az egyik kozmetikámat már eladtam, próbáltam a másikkal kihúzni ezt az időszakot, de anyagilag számomra is tarthatatlan volt a helyzet.

Minderről többet olvashat a Borsnál egy olyan cikkben, ami annak ellenére kezdődik azzal a felütéssel, hogy „Az elszegényedéstől rettegő Bogi...”, hogy utána a cikk tartalmazza is, hogy a luxusfeleség férjét csak kisebb mértékben érinti a válság, szóval nem igazán mutat arra semmi, hogy szegénységtől kéne rettegniük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tönkretette Luxusfeleség Bogi cégét a török gazdasági válság

Csősz Boglárka a valutaválság miatt egy vállalkozásától már megvált, most a másiknak is tarthatatlan lett a helyzete.

31 · Jun 04, 2019 08:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments