Vivien Instagramján fakadt ki.  A hétvégén elment pár bulihelyre és azt tapasztalta, hogy a 17 év körüli kislányok drogmámorban kapaszkodnak rá a férfiakra, ha egy jobb kocsit vagy órát látnak. Kiakasztotta a züllött, gátlástalan lányok viselkedése. Meglátása szerint, az ilyen hozzáállású lányok, nők miatt mond le a családi életről és a gyerekvállalásról a férfiak nagyobbik része.

 Az ilyen nők egy forintot sem érnek és meg is érdemlik, hogy a mai világban az ilyen nőt a férfiak kihasználják!  - írta Instagramján Vivi.

A Feleségek Luxuskivitelben sztárja elsősorban kislányát félti, szeretné elkerülni, hogy ő is hasonló értékrend mentén élje majd az életét. 

Felháborító, ami ezeken a szórakozóhelyeken folyik, de tényleg. Mostanában ritkán voltam ilyen közegben és ledöbbentem. Tényleg azt látom, hogy 16-17 éves "kiscsajok" alig-ruhában másznak rá sokkal idősebb pasikra, és csak a szex, a drogok és a pénz érdekli őket. Borzalmas! Nem csoda, hogy a pasik már nem akarnak udvarolni, hiszen minek, ha egy-egy csajszi, egy vacsoráért hajlandó bármire. Kiborít a gondolta, hogy Ariana esetleg egyszer ezt tartja majd követendő példának. Gondom lesz rá, hogy ne legyen így - mondta el a Velvetnek Vivien feldúltan. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Belőlem csak Egy van! 😜 Sokan nem tudják mik is az igazi értékek... Elmentem egy hete bulizni... de a hányinger jött rám... a lányok-nők mind egyformák (tisztelet a kivételnek) csak a külsejük más de már az is egyre jobban azonos! Semmitmondó céltalan sötét mindegyik belül, egyforma gondolkodású... 🤢 szörnyű. Mind ugyanaz. Csak azt nézik kinek milyen az órája vagy kocsija és oda adja magàt egy vacsoráért. 🤮 Az ilyen nők egy forintot sem érnek és meg is érdemlik, hogy a mai világban az ilyen nőt a férfiak kihasznàlják! 😣 Elba..ottak szó szerint... 😏 Várják, hogy jöjjön egy herceg a fehér lovon... 😂 De közbe semmi értéket nem képviselnek... Sajnos nem csodálkozom azon, hogy vannak férfiak akik nem vállalnak gyereket és nem házasodnak... 🤯 Ilyen értékrendet képviselő lányoktól-nőktól ki az aki akar többet... 😒 Egy igazi férfinak sose lesz szüksége egy ilyen nőre! És még ezek a nők akarják, hogy egy férfi felnézzen rájuk vagy hogy igazi nőként kezeljék őket! 🤢 Vicc 😂😂😂 #vasvarivivien #envyfashion #shooting #werkphoto

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Arra is kitért az üzletasszony, hogy sokan azzal támadják, milyen jogon szónokol ő, mikor korábban azt nyilatkozta, hogy "8 milliós kocsi alatt nem áll szóba férfival".

Ez azért más történet. Én arra céloztam, hogy egy exhibicionista, sikeres nő vagyok, aki már sok mindent elért az életben és épp ezért pénzem is van. Így olyan férfival nem beszélek, aki nem nyújt többet, vagy nem tud példával élni előttem, ahhoz képest , amit elértem.

Végül azt is kifejtette, hogy természetesen vannak kivételek, rendes, erkölcsös lányok, de a budapesti éjszakában sajnos nem jellemző.