Meghan Markle, az újdonsült anyuka  a The Sun értesülései szerint közreműködik a British Vogue szeptemberi számában. Nem a címlapról fog az olvasókra mosolyogni, és noha egy képes anyagot is készítenek majd róla, nem is ez az igazán izgalmas a hír, hanem az, hogy vendégszerzőként is szerepet vállal a divatmagazin őszi lapszámában. 

Nem áll annyira távol Meghan Markle-től az újságírás, hiszen korábban egy többnyire divattal foglalkozó oldala is volt, a The Tig, ami 2017 áprilisáig működött, ahová nem sokkal az eljegyzése előtt töltötte fel az utolsó tartalmat. 

A divatmagazin első őszi lapszáma az év legvaskosabb Vogue-ja, ekkor írnak ugyanis az őszi-téli és a jövőévi trendekről is, vagyis az év legfontosabb lapszámában kap majd helyet a hercegné. A Vogue szeptemberi kiadásában elvileg Meghan és Harry II. Erzsébettől kapott otthonában, Frogmore Cottage-ban készítenek Meghan Markle-ről egy fotósorozatot, amin csak ő lesz majd látható, férje és kisfia nélkül. 

Meghan Markle nemcsak képeken szerepel majd a magazinban, egy véleménycikket is ír, amit azok a nők ihletnek meg, akik valamilyen változást idéztek elő saját korukban.