A Videó Infó 1 névre hallgató Youtube-csatorna 3 éve startolt el. Eleinte vegyes tartalmakkal foglalkozott, majd megjelent rajta az első, mára már mémnek számító főzős videó: Szalonnás, kolbászos, sajtos pizza címmel.

A sütés-főzés azóta a csatorna fő alkotóeleme lett, olyan szállóigékkel, mint az „1600 fokos főzőlap vagy a hello-hello, sziasztok”.

Elek Zoli bácsi meglehetősen naturális formában mutatja be a különböző fogások elkészítési menetét, az internet népe pedig imádja őt.

A csatorna nézettsége akkor ugrott meg, amikor Dancsó Péter elhelyezett néhány kockát Zoli bácsiról az egyik videójában. Később külön videót is szentelt a munkásságának, ami után nem volt megállás. Szinte hihetetlen, de Elek Zoltán alig néhány hét leforgása alatt húsz követő helyett hirtelen 65 ezres feliratkozótáborra tett szert, a szám pedig folyamatosan növekszik.

A megújulás után a csatorna kapott egy intrót is, a videók pedig gőzerővel készülnek. Zoli bácsi megmutatja, hogyan készítsünk pizzát, szendvicset, sült krumplit, mexikói csilis paszulyt vagy éppen klasszikus rántott húst rizzsel.

Zoli bácsi egyébként rengeteg bíztató kommentet kap a videói alá, mégis nagyon szerényen kezeli a hirtelen jött népszerűséget, miközben kötelességének érzi, hogy minél több videóval kedveskedjen követőinek. Érdemes csekkolni őket, mert a bácsi imádnivaló!