Parókát húzott, kisminkeltette magát, egyik kezére műkörmöt ragasztatott, majd beleásta magát a kutatásba.

Paxel négy éves Youtuber-pályafutása alatt több videótípusban is kipróbálta magát, nemrégiben azonban úgy döntött, ő is lerántja a leplet az ismert randialkalmazásról.

A srác semmin sem spórolt. Játszott a smink, a paróka, a műköröm és a pucsítós képek is. Paxel a videó elején elmondja, hogy eredetileg meg is akarta szerkeszteni a képeket, de végül úgy döntött, meghagyja őket „naturális” formájukban.

Miután elkészültek a szelfik, következhetett a látszólag hanyag, de valójában igencsak alapos kutatómunkát igénylő bemutatkozás. A szövegben helyet kaptak a közhelyek, illetve azon jellegzetességek, amelyeket Paxel szerint a menő csajok profilján olvashatunk.

Az adatlap elkészülése után azonnal pörögni kezdtek a lájkok. Alig tíz perc alatt több, mint száz kapcsolatot hozott létre a rendszer. A srácok egy része pedig rá is írt a szerintük női profilra.

A videóban látható beszélgetések hemzsegnek a helyesírási hibáktól, a legtöbb pedig vagy valamilyen közhellyel indul, vagy a Paxel által viselt Superman-es pulcsit emeli ki.

A kutatásból kiderült, hogy a lányoknak sokkal könnyebb az ismerkedés, hiszen a srácok szinte gondolkodás nélkül megszólítják őket az alkalmazásban. Az viszont más kérdés, hogy mekkora eséllyel találhat itt az ember bármit, aminek köze van a komolysághoz.