Az Instagram az a közösségi oldal, ahol mindenki kedvére megoszthatja, hogy mit evett, vagy éppen hová utazott, ezen felül egyértelműen a szexi nők terepévé is vált ez a fotós platform. Egy-egy modell több milliós rajongótábort képes gyűjteni pusztán néhány bikinis képpel. Ennek ellenére a fényképekre specializálódott közösségi oldal elég szigorú, ha a testiségről van szó, így a melleket és hátsókat hangsúlyozó influencereknek gyakran el kell viselniük a hosszabb-rövidebb tiltásokat.

Összegyűjtöttünk öt hölgyet, akik gyakran fotózkodnak fürdőruhában, vagy fehérneműben, épp ezért roppant népszerűek. Mégis (vagy épp ezért) gyakran letiltja őket az Instagram.

Playmate Iryna

5,5 millió ember követi a minden esetben a dekoltázsára fókuszáló modellt. Irynát évente egyszer-kétszer büntetik az oldala letiltásával. A modell egyébként nem finomkodik, ha a követők toborzásáról van szó, mellbedobással támad szinte minden alkalommal. Legutóbbi posztjában például a Július 4-ét ünnepli sajátos, de bájos módon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Watch on loop & get zero work done today 🤪 LINK IN BIO

Iryna (@playmateiryna) által megosztott bejegyzés,

Chantel Zales

A Los Angelesben élő hölgy két dologról szeret rendszeresen posztolni: a külsejéről és gazdagságáról. Úgy fest, akad akit ez a két dolog is be tud húzni, ugyanis Chantelt 4,1 millióan követik jelenleg. Őt is számtalanszor letiltották már. Legtöbbször a mellhangsúlyos képek okoztak gondot.

Anastasia Kvitko

A 24 éves Kvitko az orosz Kim Kardashianként került a köztudatba.  Népszerűsége egyre csak nő, követőinek száma már 10 millió felett jár. A hatalmas keblekkel és fenékkel bíró modell állítja, rajta minden természetes. Egyszer már új profilt is kellett indítania az állandó tiltások miatt. Elnézve a képeit, ez valahol érthető is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Swimsuit @fashionnova @fashionnovamen 🖤

AK (@anastasiya_kvitko) által megosztott bejegyzés,

Anllela Sagra

Ő a világ egyik legszexisebb fitneszedzője.  A kolumbiai hölgy 11,3 millió követőt tudhat magának. Mindezt valószínűleg a hiányos öltözetben elkövetett edzővideóknak köszönheti, ahogy a ritkán előforduló tiltásokat is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨ANLLELASAGRA.NET

ANLLELA SAGRA 🇨🇴 (@anllela_sagra) által megosztott bejegyzés,

Mészáros Dóra

Korábban a Velvet is értekezett róla, hogy Mészáros Instagram-oldalát többször újra kellett indítani az állandó tiltások miatt. A felnőtt filmes művésznő szexiskedésből mindig jelesre vizsgázik. Rajongói legalábbis így látják. Közben pedig nem értik, hogy mi lehet a baj a fotóival. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szép estét Nektek! 🌝🌛 #meszarosdori #fishnet #fishnetstockings

Dora Meszaros - Dorothy Black (@meszaros_dora) által megosztott bejegyzés,