Johnny Depp 2 évig, 2015-tól 2017-ig volt házas Amber Hearddel, akivel azóta is haragosan gondolnak egymásra, és akkor még finoman fejeztük ki magunkat. A volt feleség korábban azt állította a színészről, hogy verte őt, most viszont a férfi próbálja bebizonyítani többek között egy kórházi képpel az exéről, hogy kettejük közül a nő volt a dühöngő őrült. 

Néhány éve a helyzet addig fajult közöttük, hogy Amber Heard még családon belüli erőszakkal is megrágalmazta Johnny Deppet, amit végül visszavont, de előtte még távolságtartási végzést is kért volt férjétől. 

Amber Heard anno azt állította, akkori férje egy borospoharat vágott hozzá, most pedig Johnny Depp vádaskodott azzal, hogy exe egy cigarettát nyomott el az arcán, és hozzávágott egy üveget, ami nagyon súlyosan megsebezte a kezét. 

A Daily Mail cikke szerint Amber Heard egy veszekedésük alkalmával két üveget is a színészhez vágott, a második sebezte meg súlyosan a színész kezét. Egy másik összezördülésükkor pedig a nő egy cigarettát nyomott el Johnny Depp jobb arcán. A történtek után a színészt kórházba kellett szállítani, egy akkor készült fotót pedig most nyilvánosságra is hoztak, hogy bebizonyítsák Johnny Depp igazát. Ügyvédje szerint hamarosan még több bizonyítékot mutatnak be, melyek igazolják, hogy Amber Heard minden vádja hazugság.