Szabó Győző a Petőfi rádió reggeli műsorában mesélt kellemetlen tapasztalatairól, miután szóba került a Kenderesi-ügy, amellyel kapcsolatban egyébként a napokban Sebestyén Balázs is előállt egy elmélettel.

A műsorvezető elmondta, hogy a váratlan atrocitás egy svéd hotelben érte, miután két hölgy társaságában lépett be egy liftbe. Amint az ajtó bezárult, a két nő fogdosni kezdte, beszámolója szerint  nem finomkodtak, mindenhol letaperolták, ahol csak érték.

Két hölgy szállt be velem a liftbe, amikor a hotelben mentem föl a szobámba. Elkezdtek taperolni, de rendesen. Nem volt jó érzés. Nemcsak a hátsómat fogdosták, mást is. Délelőtt volt, de lehet, hogy be voltak tépve. Svédországban bármi elképzelhető

– mondta Szabó Győző a Blikknek, majd később azzal viccelődött, hogy akár ágyba is vihette volna a két „viking menyecskét” elvégre is helyesek voltak.

Nem akarom bagatellizálni az esetet, sőt, azóta át tudom érezni, min mehetnek keresztül, akiket szexuális indíttatásból letámadnak. Ám húsz éve azon röhögök, amit az út előtt a svédek ivararányáról olvastam: ott két nő jut egy fickóra

– folytatta félig komolyan, félig viccelődve.

Egyébként Szabó Győző neve nemrégiben felmerült egy elég kényes eset kapcsán is, ugyanis szintén a Petőfi rádió reggeli műsorában Harsányi Leventével az oldalán meglehetősen ízléstelen módon nyilatkozott a szoptató nőkről. Egy hallgató bejelentést is tett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál, akik szerint a két műsorvezető nem sértette meg mások méltóságát, azonban azt elismerték, hogy szóhasználatuk bántó és ízléstelen volt – írja az nlc.hu.