A Való világ hatodik szériájának nyertese nehéz időket él meg, hiszen még mindig tart a bírósági ügye, most pedig 3 éve tartó párkapcsolata is zátonyra futott.

Dominika és Aurelio kapcsolatában voltak bőven hullámvölgyek, azonban nemrégiben még arról beszéltek, hogy házasságot és gyermeket terveznek.

Bár úgy tűnt, sikerült megoldaniuk gondjaikat, az ex-villalakó párjának oldalairól mégis eltűntek a közös fotók, a Ripost pedig kiszúrta Dominika Instagram-sztoriját, amelyben a következőket írta:

Aki követ minket egy ideje, az láthatta, hogy nem voltak közös posztjaink, és lekerült nálam minden. Azt gondolom, ahol a bizalmat eljátssza az egyik fél, és nem egyszer, furcsa helyzetekkel, lebukásgyanúkkal, abba egy idő után bele lehet fáradni. Nekem, aki veri a mellét, hogy menyasszonya vagyok, meg gyereket és esküvőt akarunk, az ne kerüljön olyan félreérthető helyzetekbe, ami miatt az én pofámon ég a bőr

– írta a lány, aki azóta minden közösségi platformján letiltotta Aureliót, és elmondása szerint nem is beszéltek a szakítás óta, ő pedig belefáradt ebbe a kapcsolatba.