Jennifer Lopez hatalmas partizással ünnepelte meg 50. születésnapját, de nem azért, hogy a világ orra alá dörgölje, milyen jól tartja magát. Az énekesnő/színésznő Youtube-csatornájára feltöltött videójában árulta el, miért is volt neki olyan fontos 50. születésnapja megünneplése. 

Jennifer Lopez kulisszák mögötti videósorozatot készít turnéjáról, melynek legutóbbi részében arról is beszélt, miért is volt számára olyan fontos, hogy akkora hűhót csapjon születésnapja körül, még akkor is, ha emiatt sokan furcsán néztek rá.  Mint kiderült, magasztos ok motiválta: 

Számomra fontos, hogy nőként ezt tegyem, hogy közöljem az emberekkel, ne írják le a nőket egy bizonyos pont után az életükben. Nincs jogod leírni egyetlen embert sem. Egyre jobb és jobb leszel, ha nyitott vagy megtapasztalni  a növekedést és a fejlődést

- mondta Jennifer Lopez a Youtube-csatornájára feltöltött videóban. 

A videóban többnyire Jennifer Lopez turnéjának kulisszái mögé tekinthetünk be, a táncos és színpadi jelenetekből pedig meggyőződhetünk róla, hogy az énekesnő kicsit sincs híján az energiának, és simán letagadhatna akár még 20 évet is.