L. L. Junior kisfia tragikus halálától hangos a sajtó az utóbbi napokban. A gyász a kisfiú szüleit is egymás ellen fordította, akik a nyilvánosság előtt veszekedtek egymással. 

Az ügybe Vujity Tvrtko is bekapcsolódott, aki Facebook-oldalán hosszasan fejtette ki véleményét a történekről és a család viselkedéséről. Szerint nem szabad ítélkezni a mérhetetlenül nagy szomorúságot átélő szülők felett, mindenkinek jogában áll hibázni. 

A fájdalom olykor vádakat, indulatokat szül a gyászolók részéről, s ezt mindenki másnak meg kell értenie, el kell fogadnia, de nem kell résztvennie benne. Könnyű racionális lépéseket várnia egy kívülállónak olyanoktól, akik egész életük legnehezebb óráit, napjait élik most át. Könnyű, de azt mondom: egy kívülálló örüljön, hogy nem kell ilyen helyzetben bármilyen lépést is megtennie, bármilyen döntést meghoznia

- írta közösségi oldalán. 

Vujity Tvrtko szerint jobb a sárdobálásból kimaradni, inkább megértéssel kéne szemlélni az esetet. Bízik a gyászolók (reményei szerint minden másnál erősebb) emberi méltóságában, és őszinte részvétét fejezte ki a gyászoló szülőknek, akiknek véleménye szerint jogában áll hibás döntést meghozni ezekben a szomorú napokban.