A színésznőt februárban jegyezte el műkereskedő vőlegénye, aki a jelek szerint azóta a férjurává avanzsált. A Just Jared információ szerint többen is látták, hogy Jennifer Lawrence és Cooke Maroney együtt távoznak egy házasságkötő teremből.

A párt testőreik, egy közeli barátjuk, illetve egy fotós is elkísérte, méghozzá nem is akárki. Mark Selinder ugyanis a Fanity Fair, illetve a GQ magazinoknak dolgozik.

Ami a hagyományőrzést illeti, a ceremónia nem lehetett túl romantikus hangvételű, tekintettel arra, hogy mindkét fél farmernadrágot viselt.

A házasság feltevését az is erősíti, hogy egy, a jelenetet látó járókelő Twitterre posztolt egy bejegyzést, ami így szólt:

A pillanat, mikor a házassági anyakönyvi kivonatodért mész, és Jennifer Lawrence a szemed előtt kel el. Gyerekek, a városháza király

– szólt a poszt, ami azóta rejtélyes módon törlésre került. Gyanús.

Ami a titkos esküvőket illeti, természetesen nem új keletű a dolog. Nemrégiben például Heidi Klumról derült ki, hogy már az év elején hozzáment nála 17 évvel fiatalabb pasijához. Lawrence részéről azonban érdekes a titkos házasság ötlete, elvégre is a színésznő szeret a közönsége előtt parádézni. Bár igaz, ami igaz, már a lánybúcsúja is titkos volt.