Vasvári Vivien több alkalommal is mesélt már arról, mennyire a szívébe zárta a Római-partot. A Feleségek luxuskivitelben sztárja már évek óta itt él, és legújabb beszámolója alapján nem is találhatna szebb otthont.

Az üzletasszony posztjában továbbá arról is megoszt pár infót, hogy részt vesz egy új projektben. Egészen pontosan abban, amelynek keretei között új társasházak épülnek a lakpark szomszédságában. Vivien is rögtön ásót ragadott, majd lenge öltözékben beszállt a munkálatokba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😇Ébredés után, amikor kilépek az erkélyre a reggeli kávémmal, madárcsicsergés és friss dunai szellő fogad. 🍃 Ariana puszival köszön el az oviban, hogy aztán Edwarddal sétálni indulhassunk. ♥️ Útközben betérünk a cukrászdába egy finom sütire, ahol anyukám vár minket, hogy unokázhasson picit. 👩🏼 Amíg Edward a nagyival van futok egyet a gáton/dunaparton a kutyusokkal, hogy feltöltődve nézhessek elébe a napközbeni teendőimnek és találkozóimnak. 🙋🏼‍♀️ Lehet, hogy számotokra ez csak egy átlagos reggelnek tűnik, de nekem ez az álom élet a római parton, amit soha nem cserélnék el semmi másra. 🙏🏻🏘♥️ ◾️ Indul egy új társasház projekt a part szomszédságában, gondoltam besegítek, hogy hamarabb elkészüljön. ✅ Válaszd a Római Residencet és éld át te is ezt a csodát. 🥰 Kövesd az @idom.hazak oldalát te is.🌳 #vasvarivivien #idomhazak #reklam #hirdetes #home #romaipart #romairesidence 🏡

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Ébredés után, amikor kilépek az erkélyre a reggeli kávémmal, madárcsicsergés és friss dunai szellő fogad. Ariana puszival köszön el az oviban, hogy aztán Edwarddal sétálni indulhassunk. Útközben betérünk a cukrászdába egy finom sütire, ahol anyukám vár minket, hogy unokázhasson picit. Amíg Edward a nagyival van futok egyet a gáton/dunaparton a kutyusokkal, hogy feltöltődve nézhessek elébe a napközbeni teendőimnek és találkozóimnak. Lehet, hogy számotokra ez csak egy átlagos reggelnek tűnik, de nekem ez az álom élet a római parton, amit soha nem cserélnék el semmi másra. Indul egy új társasház projekt a part szomszédságában, gondoltam besegítek, hogy hamarabb elkészüljön. Válaszd a Római Residencet és éld át te is ezt a csodát.

– olvasható Vasvári Vivien posztjában.

Bár Fecsóval közös lakásuk körül adódtak problémák, az üzletasszony kézben tartja a dolgokat, és időközben úgy tűnik, a szerelem is rátalált.