Zámbó Krisztiánnal interjúzott a Bors, az egész cikket csak ajánlani tudjuk, de a legérdekesebb talán a vége. Zámbó Jimmy fia az X-faktort is megjárta, és ennek alapján a mai napig jár fellépésekre, bár tudja, sosem lehet olyan énekes, mint édesapja. Zámbó Krisztián azt mondja, tehetsége és hírneve nem elég ahhoz, hogy kizárólag előadó-művészettel tudjon foglalkozni:

Kár lenne tagadni, az éneklésből aligha tudnék megélni. Több lábon állok. Szerintem mindig kell egy másodállás, főleg a popszakmában. Én speciel adás-vétellel foglalkozom. Autókkal, ruhákkal, ingatlanokkal. Persze mindent csak tisztán és hivatalosan.

A mai nap legfontosabb híre az, hogy kiderült, hogy még a hétvégén összeházasodott Tóth Gabi és Krausz Gábor, erről itt olvashat bővebben, alább viszont szolgálunk még néhány magyar vonatkozású rövidhírrel.

  • Tóth Gabiék esküőjéhez hasonlóan szintén a mai Best tartalmazza, hogy Gáspár Győző testvére, az Ázsia Expressz 2-ben szereplő Gáspár Zsolt a Facebookról tudta meg, hogy 22 éves lányának, Gabicának udvarlója van. A híresség gondolatai lányaival kapcsolatban: „sokkal jobban járnának, ha – követve a roma hagyományokat – engednék, hogy én válasszak férjet nekik, de lehurrognak azzal, hogy ez már a 21. század. Elfogadom, és egyelőre nincs is komoly udvarlójuk, pedig már szívesen unokáznék.”
  • Mádai Vivien az Instagramján osztotta meg a hírt, hogy a férje műtötte ki a bölcsességfogát, szúrta ki megintcsak a Bors.
  • Szintén az Instagramjára tette ki Kocsis Tibor énekes, hogy találkozott a jelenleg Budapesten forgató Luke Evans színésszel.

Beindult ezen kívül Lakatos Márk utazós divat- és gasztroműsora a Youtube-on, a Front Row Squad legfrissebb videójában a világ második legjobb éttermét lehet megnézni, a helyszín Koppenhága!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zámbó Krisztián nem tud megélni a haknizásból

Zámbó Jimmy fia másodállásban autók, ruhák, ingatlanok adásvételét űzi, Gáspár Zsolt unokát szeretne, Kocsis Tibor találkozott Luke Evansszal. Hírek!

21 · Oct 18, 2019 10:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments