Októberben számoltunk be arról, hogy Krishan visszatért Indiába, hogy megszerezze a házasságkötéshez szükséges papírokat. Demcsák Zsuzsa párja kézhez is kapta a szóban forgó iratokat, így nincs más hátra, mint megszervezni az esküvőt.

Bár néhányan azt rebesgették, hogy Krishan nem tér vissza Magyarországra, nagyot tévedtek. A férfi már Demcsák Zsuzsa mellett van, szerelmük pedig fikarcnyit sem kopott.

Hiába a rosszindulatú pletykák, nagyon szeretik egymást. A szerelmük az elmúlt hónapokban nemhogy megkopott volna, sokkal inkább erősebb lett. Mihamarabb meg akarták szerezni az itthoni esküvőhöz szükséges iratokat, most pedig, hogy minden készen áll, alig várják, hogy összeházasodhassanak. Krishan tökéletesen beilleszkedett Zsuzsa családjába: nem csak a szüleivel és a barátaival, de a gyerekekkel is könnyen megtalálta a közös hangot. Imádják egymást, így magától értetődő, hogy hivatalosan is egy családdá szeretnének válni

– árulta el a Ripostnak Demcsák Zsuzsa egyik ismerőse.

Bár a jelek szerint valóban közel a frigy időpontja, nem sokan számíthatnak meghívóra, legutóbbi értesüléseink szerint ugyanis a műsorvezető meghitt esküvőre vágyik.