Túl vagyunk az ide X-Faktor első élő show-ján. Szombaton négy versenyzőnek kellett távoznia a műsorból, akik ma a Reggeli című műsor vendégei voltak. Mind másképpen dolgozzák fel a veszteséget, Anti bácsin viszont nincs nyoma csalódottságnak, még viccelődött is azzal, hogy mielőtt színpadra léphetett volna, elaludt egy külön szobában.

Mint utolsó fellépő, Anti bácsi csak 11 óra után kezdhette meg a produkcióját. Eleinte érdeklődött, mikor következik, majd ahogyan várakozott, egyszer elszundikált.

Kaptam egy külön szobát. Aranyosak voltak nagyon, vigyáztak rám, mint a hímes tojásra. Én voltam az utolsó fellépő, és hát volt egy kis izgalom. Aztán 11-kor megkérdeztem, hogy jövök már? Nem jövök? Volt egy jó kis kanapém, és én szépen befeküdtem... és arra ébredtem, hogy lökdösnek. Mondják, hogy te jössz Anti bácsi, gyorsan! És akkor szemcsepp, kávé, kivittek a levegőre, sétáltam egy nagyot. Akkor mondták, hogy emlékszel még a dalodra? Tudsz valamit belőle? Hát mondom, majd valahogy majd valahogy megpróbálom elénekelni, hogy ne boruljak ki a székből

– mesélte nevetve Anti bácsi, aki a Velvetnek is elmondta, hogy nincs oka búslakodni, hiszen ő az X-Faktor legnagyobb győztese.