Schobert Norbert Velvet Podcast

00:00:00 / 00:00:00

Új sorozat indult a Velveten. A Kék bársony című blokkban ismert művészekkel, kedvelt vagy éppen gyűlölt emberekkel, pszichológusokkal, influenszerekkel beszélgetünk. A bulváron innen és a bulváron túl. A podcast második vendége:

Schobert Norbi – megosztó személyiség. A legtöbben szeretik, vagy gyűlölik, de kevesen vannak, akik ne ismernék a nevét. Az üzletember szerkesztőségünk vendége volt, ahol sok érdekes, és emellett kényes témáról is beszélgettünk vele. Többek között 

állást foglalt a környezetvédelem kérdésében, beszélt új könyvéről, az őt kritizáló Facebook-csoportokról, sőt azt is elárulta, hogy egy barátjával a vegán életmód miatt vesztek össze. A munkáját firtató témák mellett magánéletéről is szót ejtett, olyan"családi titkokat" is megszellőztetett, mint hogy autójában lapulva figyelte meg bulizó lányát, Larát.

A podcastben minden szóba került, ami csak szóba kerülhetett Schoberttel kapcsolatban, talán még több is. Kifejtette véleményét a túlnépesedésről és finom kritikát fogalmazott meg a vegán életvitellel kapcsolatban. Mindezek mellett azt is sikerült megfejteni, hogy mélyszegénységben élő emberek miért nem híznak el.

A fogyás bűvkörén túl kitért a liberális és konzervatív gyermeknevelés kérdéskörére, utalva az elmúlt hetekben az interneten körbefutott kritikákra. Markáns véleménye van a fiatalok szórakozási szokásairól is, és mélységesen elítéli a droghasználatot, ami szerinte egyre fiatalabb korban kezdi érinteni a gyerekeket. Schobert üzletembernek tartja magát, a fitnesz-guru megnevezést már nem érzi indokoltnak.  Mindemellett pontot tesz a Benke László temetésén való szelfizős történet végére, miközben kijelenti, hogy az őt kritizáló Facebook-csoportok végtelenül szórakoztatják, ráadásul itthon talán csak Orbán Viktort szidják többen, mint őt.

 Kicsit a múltban is elmerült a beszélgetés során, nehéz gyermekkorát felidézve. Később vidámabb vizekre terelődött a beszélgetés, például kiderült, hogy számára az egyik legkínosabb évekkel ezelőtti interjút pont a Velvet készítette. A felvétel, amely a Szigeten készült, állítása szerint csak a töménytelen koktélnak volt betudható. Miután kiderült, hogy mik a jövőbeli tervei, és kifejtette, hogy számíthatunk-e rá a továbbiakban, mint tévés szereplő,  valamint azt is elárulta, hogy mikor sírt és táncolt utoljára. A válasz meglepő volt.