Beindult az X-Faktor versenyzőinek élete. Nemcsak ismertek lettek, a pénztárcájuk is egyre jobban dagad, legalábbis erre lehet következtetni ByeAlex legutóbbi Insta-bejegyzéséből, mely szerint egyik mentoráltja, Manuel egy Lamborghinivel lett gazdagabb a tehetségkutató indulása óta.

2 adás és néhány Youtube-feltöltés után Manuel megvette az első Lambóját! Grat tess! Megérdemled!

- írta ByeAlex a kép mellé. 

Ennyiből akár el is hihettük volna, hogy igaz a hír, sok irigykedő kommentlő például biztosan így tette, de Manuel is megosztotta a képet saját Insta-oldalán, ahonnan már kiderül, hogy csak heccelték követőiket az énekesek.

Ma megkaptam az első fizut a kiadótól és egyből elmentünk apuval kocsit nézni. Szerintem nagyon tűz! De most megyünk is tovább a Lambommal drága festményeket nézni az új lakásomba

- írta a versenyző képéhez. 

És hogy még egyet csavarjunk a történeten, van egy olyan érzésünk, hogy a feltűnő színű autó valójában Gáspár Lacié, aki még október közepén posztolt egy képet magáról a Lamborghinivel a háttérben. 

FRISSÍTÉS:

Manuel szombati fellépésén szintén egy saját dallal lépett a színpadra, amely bár vitát gerjesztett a mentorok között, a versenyző végül széket kapott. Gáspár Laci a dallamot hiányolta a produkcióból, amit az emtv.hu sikeresen felfedezett, ugyanis észrevették, hogy a Manuel dalának alapja meglehetősen hasonlít egy K-Pop zenéére. Valószínűleg mindez csak véletlen egybeesés, mindenesetre valóban kísérteties a hasonlóság.

Manuel produkciója:

 És a szóban forgó K-Pop dal:

További frissítés:

Folytatás is van másnapról, méghozzá itt!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
ByeAlex és mentoráltja 2 adás után már Lambóval menőzik az Instán

Az X-faktor zsűritagjánál és Manuelnél már az a poén, hogy a srác már most Lamborghinit vesz. Persze igazából nem vesz, viszont a saját dalával volt egy kis gond.

10197 · Nov 26, 2019 08:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments