Mindenkinek vannak kellemetlen emlékei a múltból, amelyek alapján gyakran beskatulyázzák őket. Erről mesél a NőComment! következő adásában Király Linda és Pirner Alma is.

A műsor háziasszonyai a megbélyegzés témakörét kezdték bontogatni, amikor az üzletasszony elárulta: egy ideig nagyon megviselte, hogy az emberek nem veszik komolyan sztriptíztáncos múltja miatt.

A sztriptíztáncosnő mit keres az üzleti életben? Ez a két dolog összeegyeztethetetlen nagyon sok ember számára. Indultam valahonnan, aztán eljutottam valahova önerőből. Ez nyilván sok ember szemét szúrja. (...) Akármennyit bizonyítasz, kevés leszel, és ez nekem egy ideig pokollá tette az életemet

– mesélte az üzletasszony, aki már elengedte e megfelelési kényszert.

Volt azonban egy nagy keresztje Király Lindának is. Ábel Anita és Hadas Kriszta éppen arról beszélgettek, hogy a párjaik hosszas külföldi tartózkodásuk után érthetetlenül viselkedtek számukra, ugyanis rendszeresen boldogan keltek reggelente, ami a magyar kultúrában meglehetősen ritka. Az énekesnő is beszállt a beszélgetésbe, mondván, ők sem értették az itteni negativitást, amikor ideköltöztek.

Hadas Kriszta ekkor a magyar himnuszból idézett egy részletet, mire kínos csend támadt a stúdióban. Király Linda 2002-ben lépett fel a himnusszal, ám néhány sor után elfelejtette a szöveget.

Az énekesnő csak nevetett a kellemetlen emléken, Hadas Kriszta pedig hamar a segítségére is sietett, és más irányba terelték a beszélgetést.

A NőComment! Szóban forgó epizódját vasárnap láthatják a Spektrum Home-on.