A Love Island egykori játékosa, Nia azért érkezett ma az RTL Klub Reggelijébe, hogy elrontott plasztikai műtétjéről beszéljen. A reality show szereplőjének mellnagyobbítását rontották el, túl nagy implantátumot tett be az orvos, ami miatt Nia mellizma felszakadt. 

Orvosi műhiba volt, túl széles implantátumot tettek be, ezért a mellizmom felszakadt

mesélt negatív élményeiről Nia. 

Nemcsak a melle, az implantátum is eltorzult, Nia szavaival élve egy luk is kialakult a mellénél/mellében, ami miatt annyira aggódni kezdett, hogy négy orvoshoz is elment. 

Mindegyik azt mondta, hogy leszakadt a mellizmom

- mesélte a celeb. 

A műsorból az is kiderült, hogy 3-4 évvel ezelőtt feküdt kés alá, az akkori párja miatt, aki ugyan nem unszolta őt, nagyon szerette a mű lányokat, ezért a mellnagyobbítással tett a kedvére Nia.  A sztori pikantériája, hogy miután Nia megműttette a mellét, szakítottak is, olyan hamar, hogy még  a kötés sem került le a lány melleiről. 

És ha esetleg azt hinné, ez volt az egyetlen szépészeti beavatkozása Niának, téved, a Reggeliben ugyanis azt is elárulta, hogy az ajkait is feltöltette, és hiába volt már rossz tapasztalata a plasztikai sebészekkel, itt még nem áll meg, jövőre az orrát műtteti meg.