Mézeskalács illatú hírösszefoglalónk kedd reggelre: egyre csak közeledik a karácsony, ilyenkor az ember már csak halászlében és ajándékokban tud gondolkodni. A celebek is egyre többet posztolnak ünnepi témájú képeket, de azért még akad más is a sztárvilág palettáján. A Ripost például lekapta Hajdú Pétert egy „titokzatos” nővel. Várkonyi Andrea a számára ideális férfiakról vallott, míg Gáspár Bea elmesélte, hogy miként követte és nyomozott férje, Gáspár Győző után. Illetve Vajna Tímea azon kesereg, hogy az elárverezett relikviákat valaki többszörös haszonnal hirdeti az interneten. 

  • A Ripost úgy ítélte meg, hogy Hajdú újra szerelmes lehet. Ennek bizonyítékaként egy fotót mutatnak, melyen az egykori műsorvezető egy nő mellett ül. A kép egyébként a  hétvégén készült a budapesti teqball-világbajnokságon. A szemtanúk szerint a műsorvezető nagyon jól szórakozott partnere mellett, sokat beszélgettek és fotózkodtak. De ez semmi, a feltételezett szerelmet egy újabb nyomós érvvel támasztották alá, a lap szerint pár nappal korábban Kabát Péter, Hajdú jó barátja világgá kürtölte, hogy a műsorvezető újra szerelmes. A focista a Supermodel of the year gáláján mondta a következőket:

Minden álhírnek a 80 %-a igaz. A Peti, az szerelmes!

  • Ha már szerelem, Várkonyi Andrea újra lerántotta a leplet az ideáljáról. Az első az intellektus.

Az apukám egy végtelenül okos, művelt ember. Én tudom magamról – és észre is vettem régebben –, hogy ezt nagyon keresem a férfiakban. Nekem alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet, akire fel is tudok nézni

– vallotta be Várkonyi. Feltehetőleg az illető szaga sem utolsó, ugyanis a műsorvezető korábban arra is utalt, hogy a szerelmet, illetve annak a végét is ki lehet szagolni.

  • Gáspár Bea a Nyugi! köztünk marad műsorában vallott arról, hogy mennyire féltékeny típus. Nemcsak nyomozott férje után, meg is büntette őt, ha csaláson vagy hazugságon kapta. Volt, hogy megverte a showmant, sőt egyszer gázspray-vel is lefújta - ezt nem szeretnénk kommentálni.
  • Nem múlhat el nap, Vajna Tímea nélkül. Az özvegy kiakadt, ugyanis az árverésen elkelt relikviákat többszörös áron árulják a neten.

 Szomorúan veszem tudomásul, hogy a forgatókönyveken így adnak tovább. Az aukciót részben jótékonysági célból szerveztük meg, abban reménykedve, hogy Andy tisztelői és a filmrajongók licitálnak majd. Már csak abban bízhatok, hogy a sokszoros áron meghirdetett forgatókönyvek végül tényleg olyan gyűjtőhöz vagy rajongóhoz kerülnek, aki értékelni tudja azokat

- nyilatkozta a Blikknek Vajna.