Egy emlékezetes jelenetet osztott meg az RTL Klub az alábbi videóval A Konyhafőnök VIP című műsorból. A főszereplő Sztarenki Dóra, a feladat pedig az, hogy különböző szárnyasokat kell elkészíteni. A 28 éves, a Terápia című sorozatból is ismert táncművész-színésznő azonban, mint mondja, gyerekkora óta irreálisan fél a madaraktól, így rosszul lett, amikor az elkészítendő szárnyasokat behozták a stúdióba. Egy pánikrohamhoz hasonlítható állapotba került ekkor, amit a következőképpen írt le:

Bármennyire is próbáltam úrrá lenni saját magamon, egyszerűen azt éreztem, hogy egyre jobban jön fel a hányingerem, szédülök, ver a szívem, az agyamban pumpál a vér, egyáltalán nem tudok megnyugodni, csak a teljes pánik és a menekülési ösztönöm villog.

Nézzük tehát a videót, csak erős idegzetűeknek!

Jaj, elnézést kérek, véletlenül rossz embedkódot illesztettem be. Íme a helyes:

Szóval a dolog vége az lett, hogy Sztarenki Dóra lefeküdt a padlóra, hogy összeszedje magát, aztán amikor ez egy kis lelki rábeszélés segítségével megvolt, akkor a rábízott állatot egy fekete zacskóba tette, és úgy kopasztotta meg, hogy ne kelljen néznie, amit csinál. Hiába, ez A Konyhafőnök VIP csupa dráma!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sztarenki Dóra meglátta a megfőzendő madarakat A Konyhafőnökben, pánikrohamot kapott

A színésznő annyira madárfóbiás, hogy rosszul lett a tévés vetélkedőben a megkopasztandó csirkétől, és le kellett feküdnie a padlóra.

105 · Dec 11, 2019 09:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments