Lékai Máté és Kiss Ramóna kapcsolatából idén januárban született meg az első gyermekük, Noé. A színésznő/műsorvezetőnő nem sokat ült otthon a szülés után, a Reggelibe is visszatért, és az idei X-Faktor házgazdája is ismét ő lett. A Blikknek most arról nyilatkozott, hogy egy gyereknél még nem szeretnének megállni a párjával, családbővítést terveznek. 

Kiss Ramóna nagyon fontosnak tartja a testvéri kapcsolatot, ő a húgáért, szerelme pedig öccséért lenne mindenre képes. Pont ezért gondolja úgy a műsorvezetőnő, hogy a kis Noé sem maradhat testvér nélkül. 

Én a húgomért a világot elhúznám, bármit megtennék érte, és annak ellenére, hogy ezek nagy szavak, tényleg így van. Máténak is van egy öccse, ő is úgy nőtt fel, hogy megtapasztalta, mekkora öröm egy testvér, és ezt szeretnénk megadni a kisfiunknak is, hiszen ez egy semmihez sem hasonlítható kötelék

- mondta Kiss Ramóna a Blikknek. 

A cikkből az is kiderül, hogy a pár nem szeretné, ha gyermekeik között nagy korkülönbség lenne, és bár a közeljövőben még nem terveznek második babaprojektet, valószínűleg nem várnak majd vele túl sokáig.