Ha ön benne van abban a 12 millió emberben, akik nap mint nap követik Demi Rose Mawby posztjait az Instagramon, akkor ez a poszt önnek nem túl sok újdonságot fog tartalmazni, és akkor ön biztosan csípőből is rá tudja vágni a választ a címben feltett kérdésre. A többieket szeretnénk tájékoztatni arról, illetve szórakoztatni azzal, hogy a 24 éves, félig kolumbiai származású brit modell-influenszer azt posztolta péntek este, hogy sajnos megbetegedett és úgy érzi, nagyon szüksége van a törődésre. Minderre tekintettel kivételesen két régi képet posztolt magáról, ezeket.

Na jó, hát persze, hogy szekszizős fotót tett ki, ilyen ez az Instagram. De vajon ha melles-fenekes képet posztol Demi Rose, amikor beteg, akkor milyet jelentet meg akkor, amikor előveszi a feszületet és halott szüleire emlékezik? Hát nézzük!

A kép feliratának fordítása:

Isten áldjon meg benneteket. (Ez a feszület Anyámé volt.) Nem múlik el nap, hogy ne gondoljak a szüleimre fent, a Mennyben. Az átmeneti időszakok nehezek, de gyógyítanak. Az Úr adta, az Úr elvette.

Az utóbbi mondás egyébként Jób könyvéből származik.