A 23 éves modell a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt, ahol izgalmas részleteket árult el arról, hogyan is jöttek újra össze Justin Bieberrel egy rövid mosolyszünet után, írja a People

Az hogy a  műsorvezető megkérdezte Hailey Baldwintól, van-e valamilyen újabb, partikon bevethető trükkje, nem volt véletlen: Baldwin a műsor egyik korábbi adásában bemutatta, fel tud bontani egy sörösüveget a fogával. A modell most elmondta, ez annak idején hatalmas sikert aratott, elsősorban Justin Biebernél. 

Az énekes és a modell éppen összezördülős időszakukat élték, de amiket Hailey Baldwin foggal sörbontós jelenetét levetítették a tévében, másnap már hívta is az énekes a szerelmét, hogy mi újság van vele. 

A műsor sugárzása utáni reggelen volt egy bizonyos telefonhívásom egy bizonyos embertől. Megkérdezte, hogy vagyok, és elmondta, hogy látott a Jimmy Fallon show-ban előző éjszaka. Azt mondta, nagyon jól néztem ki, és tetszett neki a trükk, amit a sörösüveggel műveltem, fogalma sem volt róla, hogy ilyet is tudok csinálni. Egy kis idő már eltelt azóta, és most már a felesége vagyok ennek a bizonyos valakinek. 

Hailey Baldwin azt is felelevenítette, hogy 11 évvel ezelőtt, 2009-ben találkozott először Justin Bieberrel a Today show stúdiójában, ahová az apja citálta el a modellt, az énekes pedig mint fellépő volt jelen. Amikor a műsorvezető megkérdezte, már ekkor is Bieber-rajongó volt-e, Hailey Baldwin elmondta, hogy nem.

Ez az igazság. Annyira új volt még a szakmában, nem sokat tudtam róla. Kábé még azelőtt találkoztunk, amikor igazán betört volna. Ő az anyukájával volt, én meg apával, csak barátként köszöntünk egymásnak, majd áthívtuk őket másnap magunkhoz. Át is jöttek egy családi vacsorára, majd bowlingozni mentünk.