Miley Cyrus az utóbbi időben nem épp tanító jellegű tartalmairól vagy önmegtartóztatásáról volt híres. Az énekesnő hol direkt módon mellbimbót villantott, hol jóval fiatalabb pasija oldalán nyomta a polgárpukkasztást. Most azonban elővette a Hannah Montana-kártyát, és nem is használta rosszul.

Első blikkre hihetnénk azt, hogy Cyrus csak viccet csinál a koronavírus okozta krízishelyzetből, ugyanis az első ilyen tartalom, amit közzétett, egy olyan felvétel volt a sorozatból, ahol a fiatal énekesnő maszkban császkál a lakásban, és bármit is érint meg, azonnal kezet és arcot mos utana.

A következő posztban azonban már sokkal inkább arra buzdította követőit, hogy felejtsék el a halmozást, és figyeljenek egymásra.

Légy figyelmes. Tiszteletteljes. Könyörületes. Emberi, amíg felkészülünk a szociális elszigetelődésre. Senkinek nincs szüksége az összes levesre a boltban. Minél több drága, és ritka dolgot halmozunk fel, elvesszük másoktól a létszükségnek számító dolgokat. Ez egy remek idő arra, hogy gyakoroljuk az önmegtartóztatást. Hihetetlenül nehéz okos döntéseket hozni pánikolás közben, de kétszer is gondold át, hogy engedsz-e a félelemnek, és beállsz-e a tapintatlanok sorába. Elég csak körülnézni ahhoz, hogy törődjünk másokkal. Szép idő ez a vezetésre

– írja posztja mellett Cyrus, a bejegyzésben látható videóban pedig éppen egy hatalmas bevásárlást bonyolítottak le Hannah Montana számára.

Az énekesnőből tehát nem veszett ki az emberség, sőt, nagyon is átgondoltan nyilatkozott a helyzetről. Ellentétben sok olyan hírességgel, akit bár szintén rengetegen követnek, nem foglalt állást az ügyben, és nem terjesztett ilyen horderejű üzenetet.

Miley Cyrus természetesen humoránál maradt, és egy olyan Hannah Montana részletet is megosztott, ahol Lily még a növények levelét is patika-tisztaságúra suvickolta.