Néhány napja számoltunk be róla, hogy Horváth Éva a koronavírus miatt került távol a fiától, mivel a modell hamarabb érkezett haza vakációjáról Baliról, kisfia pedig a járvány miatt a tervezettnél csak később, most tudott hazatérni. 

Mindeközben a kovászos uborkát majszoló terhes Katy Perry azon töpreng, milyen nap is lehet ma. 

Britney Spears  tegnap jelentette be, hogy a karanténterhes időre tekintettel minden nap kiposztol egy jógapózt, hogy ezzel vidítsa fel követőit. Íme, az első. 

Kiszel Tündétől pedig nagyon sok követője kérte, hogy készítsen a karanténban (nem, nem naptárt, hanem) fotósorozatot, aminek ő megpróbál eleget tenni. Igaz, végül mégsem fotósorozatot készít, inkább régi képeket oszt meg magáról. Hosszas tanakodás után úgy döntött, a rendhagyó fotósorozat első része a legelső kalendáriumáról készült kép lesz. 

Puskás Pétert nem viseli meg az önkéntes karantén, viszont mióta rájött, hogy George Clooney kedvenc kávéjához a kávébabot kisgyerekek szedik, éhbérért, a kapszulás kávéról inkább átváltott a kotyogósra. 

Külföldi vizekre evezve Bella Hadidot szeretnénk megemlíteni, aki melltartó nélkül pózolt a koreai Vogue-nak, a fotósorozat 3 képét megmutatta követőinek is. 

Miley Cyrus pedig Rita Orával értekezett a koronavírusról, utóbbi kifejtette Cyrusnak, milyen borzalmas állapotok uralkodnak Londonban. (A videó 50 perces, nem feltétlenül ajánljuk, hogy minden másodpercét nézze végig.)