Egy hete írtuk meg, hogy az Instagramon bőszen posztolgató milliomos csemeték miként küzdenek meg a karantén okozta stresszel, illetve tegnap a pókermilliárdos Dan Bilzerien mindennapjairól is összeszedtünk egy csokorra valót. Most pedig a 77 éves milliárdos üzletember, David Geffen irigylésre méltó posztjáról emlékezünk meg egy rövid cikk erejéig. Geffen ugyanis a Grenadine-szigetek környékére menekült luxusjachtjával a koronavírus-járvány elől. 

Mit lehet tudni David Geffenről?

A Forbes magazin szerint nagyjából 7 milliárd dollárja van, ő alapította az Asylum Recordsot,valamint a DreamWorks filmstúdiót. Nagy rajongója a művészeteknek és a luxusingatlanoknak. Különleges jachtját Larry Elisontól vásárolta 2010-ben, akkor az volt a világ hatodik legnagyobb jachtja.

A The Rising Sun nevű bárka, elképesztő méreteinek hála, rengeteg dolgot rejt magában: a fedélzeten van többek között edzőterem, mozi és borpince is, így könnyedén el lehet rajta ütni az időt.

Geffen posztját azonban  Instagram-követői eléggé rossz néven vették, számos kommentelő durva stílusban fejtette ki, hogy talán nem ez a legalkalmasabb pillanat arra, hogy földi javaival villogjon az üzletember. 

A Bloomberg cikkében kifejtette, hogy csak addig tűnik egy ilyen hajó remek helynek, amíg fel nem üti a fejét a fedélzeten a vírus; az utóbbi időben több óceánjárót és hajót sem engedtek kikötni a fertőzések miatt.  

 Geffen -valószínűleg a számos támadás miatt- el is tűnt egy időre a közösségi oldalakról, ugyanis sem őt, sem jachtos posztját nem lehet már megtalálni.