Sokszor láthattuk, hogy egy sztár fellépésének egyik mozzanata, vagy egy tévében gyakran látott személy mémhullámot indított útjára. Ben Affleck is sokat tudna mesélni erről a jelenségről, korábban már írtunk róla egy cikket, amikor egy kínosra sikerült interjújából poént csináltak. A színészt azért kapták fel ismét, mert a szájmaszkját félretolva támadt kedve cigarettázni. 

A borítóképen is látható jelenet volt az ihletadó, a mémek főleg a Twitteren terjedtek. Az egyik bejegyzésben bravúros megoldásnak nevezik a félrehúzott szájmaszkos cigizést. 

Más inkább hihetetlennek nevezi a jelenséget.

Na de miért érdekes ez?

Van egy Ben Affleckes ősmém, amelyen a színésznek jól láthatóan elege van mindenből, és közben egy ház előtt állva dohányzik. A 44. születésnapján készült, Londonban. Már előtte is sokszor csináltak viccet abból, ahogyan a színész cigizik, de ez volt a téma csúcsa. Valamiért az internetezők kimutatható része szeret paparazziképeket nézegetni Affleckről, főleg, ha cigizik. Így lesz érthető az alábbi bejegyzés is, amely szerint az alábbi Ben Affleckes paparazzi-képeket művészeti iskolákban kellene tanítani. 

Megint más azt közölte: egész hátas tetoválást készíttet az alábbi képből, csak kiegészíti a látványt főnix-szárnyakkal, hogy a végeredmény még jobban képviselje mindazt, amit Ben Affleck jelent. 

Hogy miről van szó? A színész tetoválásáról. Az óriási és színes mintáról Affleck korábban azt mondta, hogy csak egy film kedvéért készült, nem valódi – de később aztán kiderült, hogy nagyon is igazi.

Amikor legközelebb rossz napod van, gondolj arra, hogy nem vagy Ben Affleck, szóval (valószínűleg) nincs egy nagy és ronda tetoválásod, amin az egész világ röhögött, és amiről azt hazudtak, hogy csak ideiglenes és egy film miatt késztetted, de aztán kiderült, hogy mégsem

- olvasható az alábbi kép feliratában. 

És ha még néhány perc erejéig visszatérhetünk a cigizős mémekhez, az alábbi 2016-ból származik.

Melyik cigizős Ben Affleck kép vagy ma?

- kérdezi a mém készítője. 

A következő mém azt szeretné bemutatni, hogyan sikerült Ben Afflecknek elérnie, hogy az összes róla készült paparazzi-képen úgy tűnjön, mintha a világ leggondterheltebb férfija lenne. 

Búcsúzzunk egy klasszikussal: 

Ahogyan mindenki érzi magát, miután 48 órát a családjával töltött.