Vajna Tímea és Rogán Cecília párkapcsolati kommunikációja között érdekes párhuzamot találtunk, mégpedig azt, hogy nagyon hasonló módon osztják meg a nyilvánossággal szerelmi életük részleteit. Alkalmanként beengedik az embereket a magánszférájukba, de szinte kizárólag csak az Instagramon, ott is a 24 órán át elérhető sztoriban. Rogán nem is olyan rég mutatta be új párját a közösségi oldalán, most pedig Instagram-sztorijába „rejtve” újabb közös, ölelkezős képet tett elérhetővé követői számára.  

Rogán Cecília márciusban utalt először arra, hogy újra rátalált a szerelem, azonban kezdetben csak homályosan utalt a dologra, és jól szerkesztett képrejtvényekben mutatta meg párját, például egy olyan fotóval, ahol a férfi csak térdtől lefelé volt látható. Aztán május közepén véget vetett a titkolózásnak, egész alakos képet osztott meg.

Most pedig egy családi társasozás közben elkövetett ölelkezéssel mutatta meg, hogy náluk miként telt a hosszú hétvége. Ha kíváncsi a fotóra 12 órán keresztül, ide kattintva még megnézheti. (Itt jegyezzük meg, hogy már érdeklődtünk Rogántól a férfi kilétét illetően, de nem kívánta nyilvánosságra hozni – viszont az illető nem közszereplő, nem tehetjük közzé az adatait, ha nem szeretné, úgyhogy meg kell elégedni az arcával.)

De, hogy ne maradjunk fotó nélkül, íme Rogán Cecília futás után: