Napok óta próbálom elkerülni, hogy ezzel foglalkozzam, de most már lehetetlen: az elmúlt időszakban Gesztesi Károly sírja körül komoly konfliktus bontakozott ki. A lényeg, hogy Molnár Anikó a barátnőjével átrendezte Gesztesi Károly sírját, az elhunyt színész családjának engedélye nélkül. A kérdéses barátnő (Molnárt megjelölve a bejegyzésein) a Facebookon közölte, hogy elhanyagoltnak találták a sírhelyet, úgyhogy rendbe tették, virágot ültettek, és a többi.

A történetet Molnár görgeti napok óta, főleg, amióta megszólalt a másik fél, Gesztesi egykori felesége, aki nem akarta, hogy bárki is hozzányúljon a színész sírjához, és engedélyt sem kért rá senki. A Bors pedig ma arról ír, az egész azért volt, mert a család nem akarta, hogy bárki bármit is csináljon, amíg elkészül a végleges síremlék. Erre reagált Molnár, a következő eszmefuttatással: 

„Igaza van az exnek! Jó volt az úgy, jó volt az a félbevágott petpalack! És az a 3 muskátli egy mécsessel, valóban felháborító! És igen, ha már tiszteletünket tettük egy sírnál virággal és mécsessel, egy szétrohadt virágot leszedtünk róla, hogy ne rondítsa az összképet, naná, hogy fel kell jelenteni! Hajrá, hisz majdnem embert öltünk, akkora a vétkünk! Így legyél jófej, így segíts, így tegyél bármi jót is ebben az elb@szott lelkületű országban, úgyis te jössz ki szarul belőle! Öregasszonyok irogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen... Igaza van az exnek, futás a rendőrségre!”

De hogy folytassam az abszurd hírek sorát, Rubint Réka egy promóciós jellegű cikkben azt mondta a Blikknek a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, hogy „talán közhelyes, de minden úgy jó, ahogy van, meggyőződésem, hogy értünk történik minden, és csak rajtunk múlik, mit hozunk ki egy adott helyzetből”.

Csézy énekelni szokott a növényeinek, amit azok meghálálnak, neki, szúrta ki aBors.

Akik úgy egyébként arra jutottak, hogy Csisztu Zsuzsa a bulikázós fotóján úgy néz ki, mintha Bódy Sylvi lenne. Szerintem nem, de mire jutnak önök?

 Na?

Ki látható a fenti képen?

Végül egy idézet Esztergályos Cecíliától, aki sokakkal összebútorozott, de a hatodik férjével, 1984-ben találta meg az örök boldogságot, via Bors.

Dr. Fonyódi Péter, ő az igazi. '84-ben néztünk így egymásra. Én macskát játszottam, ő meg dobolt. Egymásra néztünk, a szemével elmondta, amit. Amire csak azt lehetett mondani: én is.