Az utóbbi években rengeteg hír és pletyka felvetődött már az egykori hollywoodi álompár válásának kapcsán. Brad Pitt és Angelina Jolie többször is egymásnak mentek a médiában, de azt ritkán lehetett tudni, hogy valós nézeteltérés történt a felek között, vagy csak egy újabb nevét elhallgató kedves ismerős kavart be. Most több jel is arra utal, hogy a páros kapcsolata kezd újra normális formát ölteni.

A People magazin informátora szerint Pitték végre újra hajlandóak szóba állni egymással, és  a gyerekekkel kapcsolatos dolgaikban is sikerült közös nevezőre jutniuk. Olyannyira, hogy a pár hat gyereke közül négy bármikor szívesen találkozik az édesapjával.

A dolgok sokkal jobban mennek most közöttük. Együttműködőbbek. A fiatalabb gyerekeik ingáznak a házaik közt, és Brad nagyon élvezi a velük töltött időt, igyekszek annyit velük lenni, amennyit csak tud. Sokkal boldogabbnak tűnik. Sok idő és családterápia eredménye, hogy eljutottak eddig

– idézte a forrást Perez Hilton.

Brad Pittnek az egyik szeme nevet, de a másik valószínűleg sír, ugyanis amíg Zahara, Siloh, Vivienne és Knox örömmel találkoznak vele, addig két idősebbik fia, a 16 éves Pax és az egyetemista Maddox továbbra sem kíváncsiak rá.