A The Mirror című brit lap azt írja közelebbről meg nem nevezett forrásokra hivatkozva, hogy Brooklyn Beckham, azaz David és Victoria Beckham legidősebb fia már el is jegyezte barátnőjét. A szóban forgó lány neve Nicola Peltz, és a legfontosabb tudnivaló róla, hogy egy olyan milliárdos családból származik, akikhez képest Beckhamék vagyona egész szerénynek tűnik – erről ebben a korábbi cikkünkben olvashat többet. Most azonban a fő hír az eljegyzés:

Brooklyn azt meséli a barátainak LA-ben, hogy eljegyezték egymást Nicolával. Ez már köztudomású a barátaik körében. Odavannak egymásért

– mondja ez a bizonyos forrás. Brooklyn Beckham 21 éves, Nicola Peltz 25, és a pár kb. hét hónapja van együtt. A család semelyik tagjától nem érkezett eddig hivatalos megerősítés, szóval egyelőre ne vegyünk mérget erre a hírre, mindenesetre a titokzatos források szerint David és Victoria Beckham szintén nagyon örülnek és áldásukat adják fiuk közelgő házasságára. Egyébként a szülők maguk is relatíve fiatalon házasodtak, a focista 24 éves volt, az egykori Spice Girl pedig 25, amikor 1999-ben kimondták az igent – és azóta is együtt vannak. Az esküvő évfordulója pont most volt, Brooklyn Beckham a következő posztban emlékezett meg szüleiről.

Barátnőjével/menyasszonyával közös legfrissebb fotója pedig az alábbi, amihez a feliratban annyit fűzött hozzá Brooklyn Beckham egy piros szív kíséretében, hogy mindörökké legjobb barátok lesznek ők ketten.

Frissítés!

Nagyjából három és fél órával ennek a posztnak a megjelenése után megérkezett a hivatalos megerősítés Brooklyn Beckham Instagramján.

Két héttel ezelőtt megkértem a lelki társam, hogy jöjjön hozzám feleségül, és igent mondott. A világ legszerencsésebb férfija vagyok. Ígérem, hogy a legjobb férj leszek, és egy napon a legjobb apuka. Szeretlek, bébi

– írja Brooklyn Beckham a fenti posztban Nicola Peltznek.